BUAT PERUBAHAN KECIL DI BLOG

February 16, 2014



Petang ni, rasa macam nak ubah something je kat blog ni.. Tapi, tak nak ubah lagilah.. hihi.. Cuma nak tambah sesuatu jer :)

Apakah ia?...

Jeng~jeng~jeng~


Saya tambahkan beberapa doa dalam blog saya ni.. Supaya saya sentiasa memohon kepada Allah, walau saya sedang berblog....

Aminn....


Sumber Inspirasi : Kak Ina (intan berlian)



You Might Also Like

10 comments

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. bagus Rose buat macam ni. secara tak langsung..orang yg baca pun dapat pahala juga kan

    ReplyDelete
  3. :) bnda yg baik kan....mudah2an slalu berxoa Alalh akn mabulakan..amin..

    ReplyDelete
  4. oo yg ni ke ros cakap tu..

    InsyaAllah, bila kita buka blog, kita mesti akn baca doa ni kan.. moga impian ros termakbul.. Aamiin..

    ReplyDelete
  5. aminn mg dipermudahkan rezeki itu

    ReplyDelete
  6. amin..usaha yang bagus.. orang baca secara tak langsung akan mendoakan ros..

    ReplyDelete
  7. AAMIIN.. deqla yg baca ni pun turut berdoa..

    ReplyDelete
  8. Insya Allah, Allah akan makbulkan doa sis.

    ReplyDelete
  9. hehe.. tau tau.. perasan td memula masuk sini..

    Ameen.. :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion