PEMBETULAN ENTRY CARA KIRA BMI

February 07, 2014



Pagi tadi saya ada share cara macam mana nak tentukan BMI kita kan?.. Ada baca tak?.. Kalau belum baca, minta tolong scroll ke bawah. hihi....

Cara tu saya ambil dari FB... Ingatkan memang betul, itu cara altenatif kita nak tahu BMI kita. hihi. Rupa-rupanya tak. Sorry sesangat.... 

Terima kasih buat blogger Rai... Aduhhh...saya updated guna hp. Tak reti nak masukkan link. Tapi mesti semua kenal kan dengan Blogger Rai ni. Jom baca penerangan beliau :-

Terima kasih kak... Bertambah satu ilmu Ros hari ni... Peringatan untuk diri sendiri :- Sebelum share sesuatu, selidik dahulu.... Jangan percaya 100%.. Wah gitu... 




You Might Also Like

4 comments

  1. ros, tak pasti ros pakai hp apa.. tapi rasanya sama je kot cra nak masukkan link..
    kalau ciksu gna mcm biasa mcm gna lappy juga.. cmanya bila gna hp, buka history (open in new tab) utk mudahkan keja. just click copy link n then masukkn je dalam n3:-)

    ReplyDelete
  2. Nampaknya jari saya berselisihlah bila diukur. Hahah.

    ReplyDelete
  3. Wah..profram mnagement mcn x tupe kuar haa...ayut mmg x dan nk tgk jari btemu jari ke ap dah..hahaha...

    ReplyDelete
  4. inilah bagusnya ada blogger yg baik hati kongsi ilmu mana yg kita xtau tu.. alhamdulillah deqla pun dpt ilmu tu. :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS