SKUAD KEDAH TRAINING DI DATARAN BANDARAYA JOHOR BAHRU - INILAH REALITI

Monday, 10 February 2014

SKUAD KEDAH TRAINING DI DATARAN BANDARAYA JOHOR BAHRU



Petang tadi, lepas balik keje pukul 5, terus ajak husband gi bandar. Apalagi, nak tengok dari dekat pasukan Kedah training untuk perlawanan suku akhir Piala FA esok malam. Semangat ni wei. hikhik. Dapat tahu dari FB yang dorang berlatih petang tadi. Tu yang nak gi tengok... 


Dapat tengok Badrul Bakhtiar dekat-dekat... Dan pemain-pemain yang lain. 

Apapun, semoga berjaya buat Pasukan Kedah.

Hijau Kuning negeriku.

Biar jasa jadi kenangan.


Harap-harap esok dapatlah tiket bola. Nak plan ngan husband. Lepas je hantar saya gi keja pukul 7 pagi, terus menuju ke Stadium. Beratur  beli tiket. Hikhik.... Nampaknya husband saya kena beratur soranglah. Nak buat macamana, isterinya ni kena kerja kan. 





12 comments:

  1. Insya-Allah, Kedah boleh menang malam esok.

    ReplyDelete
  2. wahhh Hijau Kuning. Kedah sempoi kak ! hehe

    ReplyDelete
  3. Harap2 match esok takde la insiden mcm itu ari lwn t-team. Dah penat tunggu sejam baru buat announcement match 2nd half kensel

    ReplyDelete
  4. wah..g tengok bola..hehe..sy tgok kt tv pun xberapa nk minat .. tau result pun tgok negeri mane..bru terasa nk tgok..hehe.. =)

    ReplyDelete
  5. aishhhh peminat tegar bola sepak tp x pernah skali pon masuk stadium tau uhukssss

    ReplyDelete
  6. gud luck Kedah..hehe tetiba... klik churp2 untuk reeza...hehe

    ReplyDelete
  7. minat bola juga ye awak. mmg kental jiwa nak beratur beli tiket utk gi stadium. ehehehe.. tpi en husband mesti sanggup demi isteri tercinta.

    ReplyDelete
  8. penyokong hijau kuning la ni... :)

    ReplyDelete
  9. amboii semangat kebolaan sungguh la rose ni.. hihi..siap tgk training..

    ReplyDelete
  10. Wah..smgt sungguh smpi training pon tgk..cayalah!

    ReplyDelete
  11. Minat jugak sis dengan bola erk. Kalau saya, minat macam tu jarklah.

    ReplyDelete