BUAH MANGGA BERSAMA KUAH ROJAK MAK BEE - INILAH REALITI

Monday, 3 March 2014

BUAH MANGGA BERSAMA KUAH ROJAK MAK BEE



Sesekali makan buah-buahan tempatan, aduhai sedapnya... Buah mangga ni saya beli minggu lepas kat office, masa hari Khamis.. Sedap.. 5 biji, RM 4 je.. Manis tau.. Cicah pulak dengan kuah rojak Mak Bee yang masih dok ada dalam peti ais tu.. Import dari Kedah tu... hihihi..

Cer tengok gambar kat bawah ni :



Kasi zoom sikit :



Inilah dia kuah rojak Mak Bee tu.. Rm 3 je.. Bagi saya, kuah rojak Mak Bee ni memang sedaplah.. dengan kacangnya lagi dok dalam tu kan. Ada yang pernah makan jugak?.. so, macam mana?. Suka tak?..


Tapi kan, saya ni tak boleh makan buah mangga ni banyak sangat tau.. Kena pandai agaklah.. Kalau terlebih  kan, nanti mesti rasa macam ketat je dada ni...




16 comments:

  1. klu blk sp, rojak mak bee memg menu wajib lee kena beli kt R&R...hehehehe...tp kena pandai cari, ada yg murah, ada yg mahal...tp memg sedap, kan...

    ReplyDelete
  2. wallaaaaweiiiii meleleh air liur tgk n3 ni pagi2...

    ReplyDelete
  3. mmg sodap murah lak tu 5biji rm4 je...

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

    Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. pergghhhh..terliur!!!
    akak kalau makan mangga ngan kuah rojak ni, akak suka mangga separa masak. rangup je..

    ReplyDelete
  6. kuah rojak ni memang sedapp pon :) kak pon suka gak

    ReplyDelete
  7. sedapnya mangga,akak panggil pelam lam lam :)

    ReplyDelete
  8. sedapnya ros mangga tu. buat jus mangga.

    hye ros.. ciksu ada je.x online.

    ReplyDelete
  9. kalau mangga tu yang xmasak lagi best kan.. ada masam2 sikit.. wahhh kecur air liur dah haa...

    ReplyDelete
  10. sedapnya...terliur tengok...nak jugak..lama xmkn..ehe..=)

    ReplyDelete
  11. Teringin nak makan jugak. Hihi.

    ReplyDelete
  12. sedpanyeerrr... kuah rojak mak bee tu mmg femes amos.. deqla pun suka!

    ReplyDelete
  13. Semput ke ros makan mangga? Sejuk ea buah mangga?ayut dpt mangga ni mng mkn jela..cumq mlas kopek je.hahaha

    ReplyDelete
  14. Feveret! Tp packaging mcm ni dah susah nak dpt.ke dh tukar pada packaging baru?

    jom blogwalking

    ReplyDelete