DAH ADA TAB MENU SENDIRI

March 27, 2014


Tadaa... Mempekenalkan tab menu di blog saya :



Punyalah dok mencari tutorial semalam. Memang jumpa tutorial nak buat tab menu ni. Dan dah pun buat. Tapi, tak jumpa pula cara nak masukkan entry dalam tab menu ni. Yang saya jumpa pun hanya masukkan link tu. Tak nak.. Nak yang kalau kita kli tab menu tu, dia keluar entry.. 

Last-last, dok godek-godek sendiri je. Jumpa jugak.. Senang je rupanya.. Masa kita nak masukkan 'pages' dekat layout tu, ada button yang boleh masukkan link label terus.. Kan mudah.. hihihi...

Ok, tu jer nak cerita pagi ni..


You Might Also Like

18 comments

  1. wah..rajinnyer mengedit blog..sy malas dah nak fikir2 psl edit2 ni..hee..mood xsampai lg . =3 .

    ReplyDelete
  2. senang sikit nak rujuk resepi mudah hihihihi

    ReplyDelete
  3. Kalau gigih dan rajin memang boleh jadi Ros. Lebih specific kan. Kakak ni tak rajinlah Ros..

    ReplyDelete
  4. bestnye....rietta pown dah lamer teringin nak buat...ada bca bebrapa tutorial tpi xberapa paham...bleh share kan link tutorial tu dengan rietta, please...

    ReplyDelete
  5. senang ke? akak tak reti nk godeh2 lebih dik oi

    ReplyDelete
  6. Yeayyy pasni senang aje kan kalo nak godek godek resipi ke ape ke kan

    ReplyDelete
  7. masih tak berkesempatan pasal tab menu tu..malas pon ye..

    ReplyDelete
  8. Bunda dah lama nak buat ni...tapi tak pandai...huhu

    ReplyDelete
  9. Bunda dah lama nak buat ni...tapi tak pandai...

    ReplyDelete
  10. dulu2 masa memula buat blog tak reti gak nak buat tab ni

    ReplyDelete
  11. Nak buat tab jugak lah. Tapi tak reti..huhu..

    ReplyDelete
  12. kena try n error bru la betul.hihi
    masukkan je link label yg kita tak buat..nak nak utk resepi.

    ReplyDelete
  13. yeahh.. dah terer. kalo deqla surtuh org yg buatkan.. haha.. mls nk godek sendiri..

    ReplyDelete
  14. Blog ayut jgk xde perubahan..haha

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS