Lirik Lagu Masih Mencintainya nyanyian Papinka - INILAH REALITI

Wednesday, 5 March 2014

Lirik Lagu Masih Mencintainya nyanyian Papinka


Jika teringat tentang dirimu

Berlinang air mataku
Ku rindu saat-saat bersamamu
Kasih sayangmu padaku



Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu



Aku selalu mendoakanmu
Agar kau bahagia
Bersama dirinya selamanya



Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia



Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya



Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu



Aku selalu mendoakanmu
Agar kau bahagia
Bersama dirinya selamanya
wooo wooo



Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia



Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya


************


First time dengar lagu ni kat radio, dah jatuh cinta.. Best.. dengan liriknya lagi,,. Tapi, bila tengok video clip lagu ni, terus macam tak minat.. hihihi.. Tak sukalah video clip lagu ni.. 

Tapi kan, malam tadi saya tengok program Meletop. Ada jemput kumpulan Papinka ni.. Dorang nyanyi live.. Terus jatuh cinta kali kedua. hahhaha..

So, kalau nak dengar lagu ni, sila cari kat youtube ke.. Kat radio pun selalu je main lagu ni.. saya share liriknya aje.. hikhik.. 



11 comments:

  1. Alamak..Papinka ada kat Meletop ke malam td? rugi tak tgk, best lagu ni..serious..

    ReplyDelete
  2. rasanya akak ada terdengar sekali dua lagu ni...

    ReplyDelete
  3. tgk lirik mcm best je lagu ni. nk dgr kat youtube jap. hehehe. selalu layan lite fm je

    ReplyDelete
  4. mcm x pernah dgr lagu ni... nnt nak tnya yooutube ;)

    ReplyDelete
  5. lirik lagu best..lagunya belum pernah dengar lagi.hehe

    ReplyDelete
  6. tadi tgk dorg nyanyi live kat mhi dgn whi.

    blk lunch td tertengok hihihi

    ReplyDelete
  7. Niesa byk kali dh dnga smpai dh hafal lirik dia...hehehe...kwn panggil kump paprika... Hihihi

    ReplyDelete
  8. alahaiii sedihnya lirik lagu ni..

    ReplyDelete
  9. Ayut bru dload aritu.. tp bkn dgr sgt pon.hihi

    ReplyDelete