MEE REBUS UDANG DI GALLERIA JOHOR BAHRU

March 03, 2014



Tengahari tadi, saya keluar dengan kawan-kawan office.. Sekali sekala nak lunch kat luar jugakkan.. Tempat pilihan kami kali ni ialah Galleria ataupun dikenali sebagai Kotaraya dulu.. Orang Jb mesti tahu kan kat mana?.. Kat tengah bandar tu kan..

SUMBER GAMBAR : GOOGLE

Kitorang makan kat food court dia je.. Dok tengok-tengok setiap gerai yang ada.. Dok fikir-fikir nak makan apa.. Akhirnya saya buat keputusan memilih Mee Rebus Udang... Saya ni kalau dengar udang je, terus rasa membuak-buak nak beli . hihihi... 



Pada saya, sedap tau.. Memang habislah saya makan.. Rangup je udang tu.. Mee rebus yang sedap juga pada saya area JB ni kat Plaza angsana.. Mee Rebus Hj Wahid.. Terbaiklah.. Tempat lain saya tak berapa nak tahulah.. Tak round habis lagi JB ni, walau dah setahun lebih kat sini. hihi.. Nak menjangkau ke 2 tahun..



You Might Also Like

22 comments

  1. wahhh..JB pon ade Galeria yeee..hengatkan kat Putrajaya jee ade..hik!hik!...sodap ehhh mee udang...mee udang kt kola sepetang pon sodap..

    ReplyDelete
  2. lapar melihatkan makanan tuh..:(

    ReplyDelete
  3. macam sedap jer :)..kalau g sana nt leh la cube

    ReplyDelete
  4. makan sekali ngan kulit udang tu pe.... sebab dah rangup kan...

    ReplyDelete
  5. mmg nampak sedap..aritu try yg kat klang, x berapa nak sedap. udangnya kecik2, yg jenis murah tu. huhuhu

    ReplyDelete
  6. kite suka makan nasi campur kalau lunch dkt situ.hehhehehhe.. :)

    ReplyDelete
  7. Sekali rasa nak lagi ye Ros. Kalau mee rebus hj wahid tu memang siap beratur nak membeli..

    Besar udang dia tu yg puas..

    ReplyDelete
  8. tiba2 akak terjadi lapar pulak ros...

    ReplyDelete
  9. 10 thn lalu tempat ni dah ada ke belum ye??heheh..dulu dok jb tak pernah sampai ke galleria

    ReplyDelete
  10. saya nampak udang je... tak nampak dah benda lain... memang feberet..hii

    ReplyDelete
  11. wah! sy dok JB..hehe..tapi sy xpernah pergi pun galleria tu..hehe..jrg ke bandar..

    tp y mee rebus hj. wahid tu sy pernah dgr..dgr la..cuba x lagi..hehe..

    btw, gmbr tu mmg menyelerakan..=)

    ReplyDelete
  12. fuhhh nampak udang je terus meleleh2 air lior ni ha T____T hehehe

    belom lg ana sampai Johor.
    teringinnye nak p sana hehe

    ReplyDelete
  13. owh...da tukar nama ye? sya lma dah tak pegi jb..mee udang tu nmpak sedapnya...terliur sya..

    ReplyDelete
  14. mee rebus hj wahid mmg terbaek.itu sbb hari tu buat mee rebus.trringin nk makan mee rebus tak tau area kl kat mana best. dok jb comfirm cri mee rebus hj wahid..rindunya

    ReplyDelete
  15. Dah lama tak pergi ke area Kotaraya/Galleria tu. anyway bolehlah plan pergi ke sana pulak. macam best jer tgk mee rebus udang tu!

    ReplyDelete
  16. sangat tergoda tengok udang tu..

    ReplyDelete
  17. amboii sedap nmpk.. sebut galleria ni teringat dulu ada sebuah kat setapak.. tp sekrg dah kosong tmpt tu.. akak pun penah keje situ.. huhu

    ReplyDelete
  18. Ayut klu taye jb mmg outla...nme je org johor..hihihi..kita tblik..klu dgr udang xminat tp sotong mmg minat sgt..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS