PAGI ISNIN - INILAH REALITI

Monday, 17 March 2014

PAGI ISNIN



Hai..hai..hai.. Selamat pagi :) 

Apa khabar semuanya?.. Semoga semuanya sihat.. Seminggu meninggalkan dunia blog seketika. Ecewah... hihi.. Nak tunjuk busy la konon?.. Tak ada maknanya ok. hihihi..

Bukan apa, kan kakak saya datang rumah.. Haruslah meluangkan masa bersama dengan dia dan anak-anak sedara yang comey belaka tu. hikhik.. 

Dorang dah pun balik Kedah.. Nanti saya ceritakan apa yang berlaku sepanjang dorang kat rumah saya :)

Ok, tu je. Pagi ni ada ceramah kewangan.. Petang-petang baru singgah rumah korang yer :)


p/s : Masih menanti berita tentang kehilangan pesawat MAS MH370.. Semoga Allah permudahkan segalanya..



20 comments:

  1. mesti byk cerita kalau seminggu x update ni..hehehe..

    ya..masih setia menunggu berita gembira.. :')

    ReplyDelete
  2. singgah pagi isnin..semoga ceria2 selalu. amin amin

    ReplyDelete
  3. selamat hari isnin...

    wah best ade ceramah..dah dpt sehari kursus tu hehehehee...lieya tak de kursus lagi nie...mane nak cekau 7 hari kusus setahun nie....hope lepas ni ade laa panggilan kursus....

    ReplyDelete
  4. hepi monday!!sejuk je pagi ni..

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Isnin..
    Memang kadang2 kene off juga dari Blog ni sebab untuk keriangan family kan :D

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Isnin..
    Memang kadang2 kene off juga dari Blog ni sebab untuk keriangan family kan :D

    ReplyDelete
  7. la dh balik
    bawa dorng pegi mana?

    ReplyDelete
  8. mesti seronok dapat jumpa budak comel berdua tu.. dah balik rindu pulak kan..

    ReplyDelete
  9. lepas ni makin terrer la dalam pengurusan kewangan.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. deqla lagi la lama menyepi..mcm2 hal.. dgn tenet plak yg sengal.. mood pun jadi down..huhu..

    psstt.. betul la tekaan rose tu, deqla nk tutop blog sementara sbb nk edit blog.. hrp ada la mood bila blog dah berubah wajah ni..

    ReplyDelete
  11. Sminggu ea..ayut pon bminggu jugak..hihi

    ReplyDelete