WORDLESS WEDNESDAY #35 :MAKAN-MAKAN DI PIZZA HUT AEON TEBRAU - INILAH REALITI

Wednesday, 26 March 2014

WORDLESS WEDNESDAY #35 :MAKAN-MAKAN DI PIZZA HUT AEON TEBRAU



Tempura Prawn Garlic Rice 

Iced Coffee Float 

Honey BBQ  drumettes 

Garlic Bread  And Soup

Cheese Baked 
Meetballs 

p/s : Gambar ni masa keluar makan dengan husband sempena birthday beliau pada 17/02/2014.





20 comments:

  1. cheese baked meatball tu buat sy terliur...

    ReplyDelete
  2. Sedapnya. Dah lama tak makan kat PH.

    ReplyDelete
  3. dap3..semalam hubby blanje Pizza Hut jugak..yg x bestnya..time nak makan Afif nak yak...potong stim betul..haha:)

    ReplyDelete
  4. ok sememangnya perut tengah lapar menanti waktu lunch ni ros...

    ReplyDelete
  5. Kakak tak pernah cuba makan meatball baked with cheese tu Ros. Macam sedap pulak...

    ReplyDelete
  6. patutlah semuanya mengancam tekak ni jer ...

    ReplyDelete
  7. Best jugak tu RR....pegi Pizza makan benda lain...hehe....jemu jugakkan asyik Pizza jer....

    ReplyDelete
  8. dah lama x pi piza hut.. pizza hut ada nasi goreng..? x tahu plak.. heheh

    menabung digi dan colgate sini.. :)

    ReplyDelete
  9. Selasa ri.tuh bru plan nak mkn kt pizza tp anak anak nak mkn kfc...lame gak xmkn pizza

    ReplyDelete
  10. celebrate birthdy man makan kt pizza hut ye..yummy!

    ReplyDelete
  11. phewww cheese baked meatballs tu buat meleleh air lior la T___T

    ReplyDelete
  12. phewww cheese baked meatballs tu buat meleleh air lior la T___T

    ReplyDelete
  13. nyum nyum nyum....sekrg ni kan piza ada buat less price.hari2 ada diskaun..heeee

    ReplyDelete
  14. nyum nyum nyum....piza hut tiap2 hr ada diskaun..

    ReplyDelete
  15. adoiii dah la tgh kebulur ni.. hukhuk..

    ReplyDelete
  16. Blh hilang diet klu gini...adehhhh...sedapppp

    ReplyDelete