BERSIARAN DARI JITRA - INILAH REALITI

Saturday, 19 April 2014

BERSIARAN DARI JITRA



Dalam dok sibuk buat persiapan pindah kuarters, dengan mana husband yang kena pindah Batu Pahat lagi 27 hb ni... Sempat lagi balik kampung.. Hihi.

Balik sebab nak hantar burung-burung kesayangan letak kat kampung.

Oklah rasa janggal pulak updated blog kat kampung ni. Kite ni balik kejap je. So nak nikmati betul-betul. Daaa... 


14 comments:

  1. selamat berkampung.. ehh boleh gitu? hehe..

    ReplyDelete
  2. salam,..bercuti dalam keadaan tersepit ini kadang2 bagus...

    ReplyDelete
  3. ooo.. x bawa burung skali ke nanti?
    brapa yu kt kg?

    ReplyDelete
  4. dah nak berpindah ke banang yer . semoga semuanya berjalan dgn lancar ...

    ReplyDelete
  5. dah nak berpindah ke banang yer . semoga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  6. selamat balik kmpg ye..meh singgah SP.hehe

    ReplyDelete
  7. Sama la. Kalau balik kampung mmg jarang berblog. Lebih banyak relax je.

    ReplyDelete
  8. ehh org jitra ke? home weet home kita kt sana juga ^_^

    ReplyDelete
  9. salam ros....lama akak tak singgah ni...ros sihat ke? nak pindah ke?

    ReplyDelete
  10. oooo ok orang Jitra.. teringat kat pekan Jitra 20 tahun sudah.

    ReplyDelete
  11. burung2..?
    selamat balik kampung..
    singgah menabung sini..:)

    ReplyDelete
  12. Huh angkat2 burung2 balik kampung.. ada gmabar tak ? nak tgk burung2 tu hahahaaa..

    ReplyDelete