BERSIARAN DARI JITRA



Dalam dok sibuk buat persiapan pindah kuarters, dengan mana husband yang kena pindah Batu Pahat lagi 27 hb ni... Sempat lagi balik kampung.. Hihi.

Balik sebab nak hantar burung-burung kesayangan letak kat kampung.

Oklah rasa janggal pulak updated blog kat kampung ni. Kite ni balik kejap je. So nak nikmati betul-betul. Daaa... 


Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
19 April 2014 at 23:16 ×

selamat berkampung.. ehh boleh gitu? hehe..

Balas
avatar
admin
20 April 2014 at 02:17 ×

salam,..bercuti dalam keadaan tersepit ini kadang2 bagus...

Balas
avatar
admin
20 April 2014 at 12:55 ×

ooo.. x bawa burung skali ke nanti?
brapa yu kt kg?

Balas
avatar
admin
q
20 April 2014 at 15:22 ×

dah nak berpindah ke banang yer . semoga semuanya berjalan dgn lancar ...

Balas
avatar
admin
20 April 2014 at 15:22 ×

dah nak berpindah ke banang yer . semoga semuanya berjalan lancar

Balas
avatar
admin
20 April 2014 at 16:35 ×

selamat balik kmpg ye..meh singgah SP.hehe

Balas
avatar
admin
21 April 2014 at 03:43 ×

Sama la. Kalau balik kampung mmg jarang berblog. Lebih banyak relax je.

Balas
avatar
admin
21 April 2014 at 09:20 ×

ehh org jitra ke? home weet home kita kt sana juga ^_^

Balas
avatar
admin
21 April 2014 at 09:45 ×

salam ros....lama akak tak singgah ni...ros sihat ke? nak pindah ke?

Balas
avatar
admin
21 April 2014 at 10:40 ×

bestnya dapat balik kg :>

Balas
avatar
admin
21 April 2014 at 14:17 ×

oooo ok orang Jitra.. teringat kat pekan Jitra 20 tahun sudah.

Balas
avatar
admin
21 April 2014 at 20:20 ×

burung2..?
selamat balik kampung..
singgah menabung sini..:)

Balas
avatar
admin
22 April 2014 at 09:50 ×

Huh angkat2 burung2 balik kampung.. ada gmabar tak ? nak tgk burung2 tu hahahaaa..

Balas
avatar
admin
22 April 2014 at 10:27 ×

mesti best kan balik kg

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment