DEMI MASA - INILAH REALITI

Wednesday, 16 April 2014

DEMI MASA




Hargai setiap detik yang kita ada.. Jangan bazirkannya,,. Masa takkan menunggu kita, bahkan berlari jauh meninggalkan kita.. Masa juga tak dapat dijual beli.. Jadi, laluinya dengan baik :)

Selamat pagi semuanya. Semoga semua berada dalam keadaan yang sihat sahaja :)

p/s : Terasa lain bila takde handphone ni.. hihi.. Janganlah merajuk lama-lama wahai handphone  ku.. Semalam dah gi tanya "klinik".. Ada dua kemungkinan katanya. Kalau nak sahkan, dorang kena check dulu, dan akan masa yang lama.. So, buat keputusan nanti dulu kot. Sebab malas nak fikir sangat.. Dengan nak pindah lagi ni kan.. So, ok je handphone tu  takde. hahahha.. Kena biasakan diri ni.. sampai termimpi-mimpi malam tadi pasal handphone tu.. Guna handphone biasa ni je dulu. Khas untuk call dan message. hikhik..
Alhamdulillah...








16 comments:

  1. hurmm..hendfon xda mmg xleh nak susuk..panas bontot..hehe

    ReplyDelete
  2. masa itu emas...

    pssttt datang dari segmen mak dara...

    ReplyDelete
  3. kot nnt dpt hp baru, mana tau kan he3

    ReplyDelete
  4. peringatan untuk diri sendiri juga. terima kasih sudi share :)

    ReplyDelete
  5. dia nak masuk spa lettew.hiihi
    smga dipermudahkan ye ross

    ReplyDelete
  6. guna hp yg biasa2 jer, keberangkalian utk dicuri rendah..

    ReplyDelete
  7. selamat tengahari ros..BW di sini sambil menabung :)

    ReplyDelete
  8. ehhh..nak pindah mane lak rose??

    ReplyDelete
  9. lah hp rosak eh....anak2 MV selalu baca surah al-asr...siap bagi translete lagi

    ReplyDelete
  10. Kena hargai masa betul betul..kne isikan dgn hal hal yg pntg

    ReplyDelete
  11. Haha..pasti ok je ros...jnji blh call or msj tpon tu ckup dh sbnr ye.hihi

    ReplyDelete
  12. Sabar je la kan. Sy biasa guna basic phone. Suka je.

    ReplyDelete