DEMI MASA




Hargai setiap detik yang kita ada.. Jangan bazirkannya,,. Masa takkan menunggu kita, bahkan berlari jauh meninggalkan kita.. Masa juga tak dapat dijual beli.. Jadi, laluinya dengan baik :)

Selamat pagi semuanya. Semoga semua berada dalam keadaan yang sihat sahaja :)

p/s : Terasa lain bila takde handphone ni.. hihi.. Janganlah merajuk lama-lama wahai handphone  ku.. Semalam dah gi tanya "klinik".. Ada dua kemungkinan katanya. Kalau nak sahkan, dorang kena check dulu, dan akan masa yang lama.. So, buat keputusan nanti dulu kot. Sebab malas nak fikir sangat.. Dengan nak pindah lagi ni kan.. So, ok je handphone tu  takde. hahahha.. Kena biasakan diri ni.. sampai termimpi-mimpi malam tadi pasal handphone tu.. Guna handphone biasa ni je dulu. Khas untuk call dan message. hikhik..
Alhamdulillah...








Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
16 April 2014 at 09:15 ×

masa tidak menunggu kt..

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 09:15 ×

hurmm..hendfon xda mmg xleh nak susuk..panas bontot..hehe

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 10:34 ×

masa itu emas...

pssttt datang dari segmen mak dara...

Balas
avatar
admin
lia
16 April 2014 at 11:01 ×

kot nnt dpt hp baru, mana tau kan he3

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 11:35 ×

terjah dari segmen Mak Dara

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 11:37 ×

terjah dr segmen Mak Dara

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 11:48 ×

peringatan untuk diri sendiri juga. terima kasih sudi share :)

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 12:11 ×

dia nak masuk spa lettew.hiihi
smga dipermudahkan ye ross

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 12:14 ×

guna hp yg biasa2 jer, keberangkalian utk dicuri rendah..

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 14:10 ×

selamat tengahari ros..BW di sini sambil menabung :)

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 14:29 ×

ehhh..nak pindah mane lak rose??

Balas
avatar
admin
16 April 2014 at 16:18 ×

lah hp rosak eh....anak2 MV selalu baca surah al-asr...siap bagi translete lagi

Balas
avatar
admin
17 April 2014 at 10:43 ×

Kena hargai masa betul betul..kne isikan dgn hal hal yg pntg

Balas
avatar
admin
18 April 2014 at 14:31 ×

Haha..pasti ok je ros...jnji blh call or msj tpon tu ckup dh sbnr ye.hihi

Balas
avatar
admin
18 April 2014 at 21:33 ×

time is gold.. hihi..

Balas
avatar
admin
21 April 2014 at 03:45 ×

Sabar je la kan. Sy biasa guna basic phone. Suka je.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment