PINDAH DAN PJJ

Cerita pindah pula malam ni. La ni dok sibuk mengemas.Maklumlah kan nak pindah. Penatnya mengemas... Untuk yang tak tahu, tempat suami saya bekerja iaitu Kem Majidee akan ditutup awal Mei ini. Seluruh pasukan akan berpindah ke Kem Banang, Banang Jaya,Batu Pahat. Suami saya akan ke san 29 hb ni, iaitu next week. ADUHAI....Sedihnya rasa. Saya tak ikut pindah sana. Sebab tak dapat tukar lagi. Akan stay di jb. Tapi kena pindah keluar dari rumah sekarang. Tak boleh duduk dah sini.

Pjj lagi lah kami. Nampaknya. Apakan daya..

Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
22 April 2014 at 20:30 ×

ketentuan.. sabar ye rose.. ;-)

Balas
avatar
admin
22 April 2014 at 21:05 ×

wah.. cabaran tu.. bersabarlah ye kak

Balas
avatar
admin
22 April 2014 at 23:25 ×

sedihnyaa.. tp ok lg sbb dekat kan.. masih dlm satu negeri..

Balas
avatar
admin
23 April 2014 at 00:34 ×

semoga tabah ros...sementara je tu..

Balas
avatar
admin
23 April 2014 at 08:20 ×

pengorbanan namanya..

sy masa mula2 kahwin pjj juga.
bila dah ada anak rasa dah x sanggup lg.

Balas
avatar
admin
23 April 2014 at 11:22 ×

sabar yea...dugaan tu.

Balas
avatar
admin
23 April 2014 at 11:27 ×

hbs nti ros menyewa kat mana pulak?
dh dpt rumah ke?

tak pa lepas ni smga dipermudahkan ada org suka smaa suka buat pertukaran dgn ros aamiin

Balas
avatar
admin
23 April 2014 at 14:38 ×

sedihnye kalo pjj..kalo deqla x sanggup.. bertabahlah rose.. tentu ada hikmahnya..

Balas
avatar
admin
23 April 2014 at 16:16 ×

ala siannya takpe semoga bertambah2 kasih sayang ros dgn suami

Balas
avatar
admin
25 April 2014 at 09:31 ×

Alahai siannya...sbr ye ros..kjap je kan..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment