PINDAH DAN PJJ

April 22, 2014

Cerita pindah pula malam ni. La ni dok sibuk mengemas.Maklumlah kan nak pindah. Penatnya mengemas... Untuk yang tak tahu, tempat suami saya bekerja iaitu Kem Majidee akan ditutup awal Mei ini. Seluruh pasukan akan berpindah ke Kem Banang, Banang Jaya,Batu Pahat. Suami saya akan ke sana 29 hb ni, iaitu next week. ADUHAI....Sedihnya rasa. Saya tak ikut pindah sana. Sebab tak dapat tukar lagi. Akan stay di jb. Tapi kena pindah keluar dari rumah sekarang. Tak boleh duduk dah sini.
Pjj lagi lah kami. Nampaknya. Apakan daya..

You Might Also Like

10 comments

  1. ketentuan.. sabar ye rose.. ;-)

    ReplyDelete
  2. wah.. cabaran tu.. bersabarlah ye kak

    ReplyDelete
  3. sedihnyaa.. tp ok lg sbb dekat kan.. masih dlm satu negeri..

    ReplyDelete
  4. semoga tabah ros...sementara je tu..

    ReplyDelete
  5. pengorbanan namanya..

    sy masa mula2 kahwin pjj juga.
    bila dah ada anak rasa dah x sanggup lg.

    ReplyDelete
  6. hbs nti ros menyewa kat mana pulak?
    dh dpt rumah ke?

    tak pa lepas ni smga dipermudahkan ada org suka smaa suka buat pertukaran dgn ros aamiin

    ReplyDelete
  7. sedihnye kalo pjj..kalo deqla x sanggup.. bertabahlah rose.. tentu ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  8. ala siannya takpe semoga bertambah2 kasih sayang ros dgn suami

    ReplyDelete
  9. Alahai siannya...sbr ye ros..kjap je kan..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion