Friday, May 16, 2014

ENTRY ROJAK CAMPUR

Rasa sekejap je masa bergerak.. Esok 17 mei.. Itulah tarikhnya.. Husband saya akan bergerak ke Kem yang baru. Yang terletak di Banang, Ba...
Thursday, May 15, 2014

NASI GORENG ALA THAI

Ni antara menu masa dok kalut nak pindah haritu. hihi.. Maklumlah, masa dok mengemas nak pindah, masa la sempat nak masak kan.. Siang ke...
Thursday, May 15, 2014

NOTA CINTA DARI ANAK SEDARA

Alkisahnya, saya agak sibuk 2 minggu sudah dengan hal perpindahan rumah.. Lepas tu, memang saya kemas betul-betul lah.. Mana barang ...
Tuesday, May 06, 2014

MEMORI KUIH SERI AYU

Hari ahad lepas, dapat wassap dari kakak saya, Along.. Dia wassap gambar kuih kat bawah ni..  Kalau orang tengok, mesti tak dak a...
Tuesday, May 06, 2014

VITAGEN TETAP JADI PILIHAN

Selamat pagi semua :) Apa khabar?.. Moga semuanya sihat sahaja ok... Vitagen.. Sape yang suka minum vitagen?.. Saya! Eh, sendi...
Sunday, May 04, 2014

MULA BERPINDAH

Agak sibuk kebelakangan ni. Tak sempat nak buka blog, updated entry.. Banyak yang dah berlaku sekitar seminggu ni..  1) dah se...
Powered by Blogger.