WORDLESS WEDNESDAY #48: KASUT CINDERELLA



Jumpa kasut ni masa jalan-jalan KLCC ngan husband bulan lepas.. Husband saya tertarik dengan sangkar tu sebenarnya. hihi.. Teringat kat burung kitorang yang dah dihantar di kampung. Heee... Saje usik dia, beli jelah kasut tu untuk saya.. Sekali dia kata, kalau beli kasut tu, bukannya dapat sekali ngan sangkar tu. Hihihi...




Previous
Next Post »

13 comments

Click here for comments
25 June 2014 at 12:11 ×

hehehe...cantik kasutnya...

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 12:29 ×

ahaha..mintak beli ngan sangkar sekali la :P

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 12:33 ×

datang singgah klik iklan... macam my wife macam tu jugak suka sangat benda yang ada freegift macam dapat bekas, mug etc. Maybe kalau wife saya yang nampak sangkar tu confirm nak beli kasut tu if included dalam satu pakej.

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 12:33 ×

datang singgah klik iklan... macam my wife macam tu jugak suka sangat benda yang ada freegift macam dapat bekas, mug etc. Maybe kalau wife saya yang nampak sangkar tu confirm nak beli kasut tu if included dalam satu pakej.

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 15:02 ×

ehehe kreatif plak..letak kasut dlm sangkar...

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 16:15 ×

cantik pulak die display gitu.

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 18:45 ×

hehehe suruh die beli sangkar je la kak

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 20:04 ×

cantik ada jugak yang buat sebagai hantaran sangkar macam ni

Balas
avatar
admin
26 June 2014 at 13:06 ×

Alasan tanak belikan lah tu..

Balas
avatar
admin
30 June 2014 at 17:05 ×

cantiknye kasut dlm sgkar...leh wat hantaran tp too late..hahaha

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment