WORDLESS WEDNESDAY #50:DASHBOARD DAH OK!



Dah kembali normal. JOm blogwalking :)



Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
25 June 2014 at 15:54 ×

Ingatkan sy sorang jer yg ada masalah ni. Yeah sekarang dah ok!

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 15:58 ×

horeyyyyyyyy jom tepuk tangan

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 16:02 ×

Weehu! dah boleh BW balik..terus banyak tab bukak..kekeke

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 16:16 ×

Alhamdulillah...baru trasa semangat nak hapdet blog kan hehe

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 16:43 ×

saya ingtkan sy punya dashboard je problem, skrng nih baru la okehh balik

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 16:50 ×

haah baru okeyy pfttttt pening pala nak bw keluar 1 blog jer kat dashboard hr tu, nuffnang pun dah berwajah baru ptg ni.. mcm berjanjilah pulak dia org ni...

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 16:57 ×

mangai, bukan main lagi 55 comments awaiting. is it true? terbaiklah! :) uhhuhuhu.

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 17:00 ×

yeayyy...
bleh blogwalking.
bleh update entry.
follower baru kt cni :)

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 17:28 ×

ingatkan saya sorang je kena macam tu.. ssh nk BW kalau jadi macam tu..

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 17:28 ×

ingatkan saya sorang je kena macam tu.. ssh nk BW kalau jadi macam tu..

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 18:37 ×

finally, susah nak bw kalau xde loading blog baru update ni

Balas
avatar
admin
25 June 2014 at 18:54 ×

Semua org terkesan dgn dashboard. Jom blogwalking! :D

Balas
avatar
admin
26 June 2014 at 09:43 ×

Yeah, sama laa kita. Ingatkan eda je yang kena benda alah ni.. hehe

Balas
avatar
admin
30 June 2014 at 17:14 ×

alhamdulillah dh ok

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment