BELANDA MELANGKAH KE SEPARUH AKHIR - INILAH REALITI

Sunday, 6 July 2014

BELANDA MELANGKAH KE SEPARUH AKHIR




Keputusan penuh :

Belanda (0)  vs Costa Rica(0)

Belanda ke separuh akhir dengan jaringan penentuan sepakan penalti 4-3.

Tahniah buat Belanda yang berjaya ke separuh akhir. AKan bertemu Argentina nanti. Juga tahniha buat Costa Rica kerana memberi saingan yang terbaik sebentar tadi. Costa Rica juga bukan calang-calang pasukan, keranan berjaya mengejutkan Uruguay, Italy dan England.

p/s: Moga dapat melangkah pula ke peringkat akhir nanti buat Belanda! Hup Holland Hup!





6 comments:

  1. pandai pulak coach tukar krul minit akhir.

    ReplyDelete
  2. nasib baik Belanda menang..kalau kalah dengan Costa Rica malu jugak..huhu.apa-apa pun memang tahniah untuk Costa Rica memeriahkan World Cup kali ni dan buat banyak team pilihan gigit jari..hehe

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..
    suka lettew ^_*

    *minggu pertama mmg balon tembikai je ros. tembikai murah pastu blh buat air, makan saja. tahan lama kat luar kalau blom buka. lagipon tembikai byk jusnya :)
    yg penting khasiatnya. hihi

    *sesak napas.. byk.mkn tembikai kot..
    tunggu entry ciksu akan dtg k..

    *ros blik sorng ke?

    *jauhkan utara selatan. naik bas. terasa lenguh badan. smntara nk sampai bus stop ..

    ReplyDelete
  4. Ni macam Sal Bee Yah jugak ni..rajin update pasal bola.

    ReplyDelete