BELANDA MELANGKAH KE SEPARUH AKHIR

July 06, 2014




Keputusan penuh :

Belanda (0)  vs Costa Rica(0)

Belanda ke separuh akhir dengan jaringan penentuan sepakan penalti 4-3.

Tahniah buat Belanda yang berjaya ke separuh akhir. AKan bertemu Argentina nanti. Juga tahniha buat Costa Rica kerana memberi saingan yang terbaik sebentar tadi. Costa Rica juga bukan calang-calang pasukan, keranan berjaya mengejutkan Uruguay, Italy dan England.

p/s: Moga dapat melangkah pula ke peringkat akhir nanti buat Belanda! Hup Holland Hup!





You Might Also Like

6 comments

  1. pandai pulak coach tukar krul minit akhir.

    ReplyDelete
  2. nasib baik Belanda menang..kalau kalah dengan Costa Rica malu jugak..huhu.apa-apa pun memang tahniah untuk Costa Rica memeriahkan World Cup kali ni dan buat banyak team pilihan gigit jari..hehe

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..
    suka lettew ^_*

    *minggu pertama mmg balon tembikai je ros. tembikai murah pastu blh buat air, makan saja. tahan lama kat luar kalau blom buka. lagipon tembikai byk jusnya :)
    yg penting khasiatnya. hihi

    *sesak napas.. byk.mkn tembikai kot..
    tunggu entry ciksu akan dtg k..

    *ros blik sorng ke?

    *jauhkan utara selatan. naik bas. terasa lenguh badan. smntara nk sampai bus stop ..

    ReplyDelete
  4. Ni macam Sal Bee Yah jugak ni..rajin update pasal bola.

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS