CPUV 4: RAKUTEN


Pagi tadi dah bukak akaun Nuffnang, tak ada dapat CPUV baru. Lepas tu, baru sekejap tadi, bukak lagi. Saja nak tengok-tengok kan.. Sekali ternampak satu CPUV baru.. Alhamdulillah.. CPUV dari RAKUTEN. Mula-mula tak tahu RAKUTEN tu apa. Terus google mencari.. Rupanya RAKUTEN ni macam website untuk shopping lah :) Online shopping gitu. Kan mudah tu. Tak payah dah pergi Mall ke ape ke.. Jimat duit minyak dan pengangkutan kan...

Haa, apalagi jom terjah website RAKUTEN.. Macam-macam ada. Dari pakaian, perfumes, barangan elektrik. Aih, macam-macam lah :) 

Klik je link ni yer :




Terima kasih RAKUTEN !!!

Terima kasih NUFFNANG !!!

Ni yang sayang lebih ni.. hihi.. Nak lagi CPUV baru, boleh tak?.. hihihihi..



Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
23 July 2014 at 15:06 ×

tahniah2. huwaa. kite punyer tak dapat pon. sedihh la. sampai hati nuffnang! hukhuk

Balas
avatar
admin
23 July 2014 at 15:45 ×

Alhamdulillah, rezeki, congrats ros, akak tumpang happy untuk ros...

Balas
avatar
admin
23 July 2014 at 15:47 ×

hahaha..akak pun 1st time dengar ni..hehehehe

Balas
avatar
admin
23 July 2014 at 15:50 ×

rezeki tu sis...tahniah..;)

Balas
avatar
admin
23 July 2014 at 16:08 ×

Alhamdulillah dan tahniah, rezeki raya

Balas
avatar
admin
lia
23 July 2014 at 16:31 ×

duit raya in advanced gitu...

Balas
avatar
admin
23 July 2014 at 17:23 ×

oh rakuten tu macam online website utk shopping la ye? mcm zalora? macam lazada?

ingatkan kartun anime jepun / detective conan. bunyi macam lebih kurang gitu. :)

Balas
avatar
admin
23 July 2014 at 22:05 ×

tahniah yunk.. bestnya ada cpuv

Balas
avatar
admin
24 July 2014 at 09:30 ×

tahniah ros..klik promoted content for you :)

Balas
avatar
admin
24 July 2014 at 19:14 ×

Tahniah.. farah pn dpt jugak..=D

Balas
avatar
admin
24 July 2014 at 21:16 ×

tahniah.rezeki penghujung ramadan..

Balas
avatar
admin
2 August 2014 at 21:22 ×

Saya pun baru festime dgr Rakuten.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment