CPUV 4: RAKUTEN

July 23, 2014


Pagi tadi dah bukak akaun Nuffnang, tak ada dapat CPUV baru. Lepas tu, baru sekejap tadi, bukak lagi. Saja nak tengok-tengok kan.. Sekali ternampak satu CPUV baru.. Alhamdulillah.. CPUV dari RAKUTEN. Mula-mula tak tahu RAKUTEN tu apa. Terus google mencari.. Rupanya RAKUTEN ni macam website untuk shopping lah :) Online shopping gitu. Kan mudah tu. Tak payah dah pergi Mall ke ape ke.. Jimat duit minyak dan pengangkutan kan...

Haa, apalagi jom terjah website RAKUTEN.. Macam-macam ada. Dari pakaian, perfumes, barangan elektrik. Aih, macam-macam lah :) 

Klik je link ni yer :




Terima kasih RAKUTEN !!!

Terima kasih NUFFNANG !!!

Ni yang sayang lebih ni.. hihi.. Nak lagi CPUV baru, boleh tak?.. hihihihi..



You Might Also Like

14 comments

  1. tahniah2. huwaa. kite punyer tak dapat pon. sedihh la. sampai hati nuffnang! hukhuk

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki, congrats ros, akak tumpang happy untuk ros...

    ReplyDelete
  3. hahaha..akak pun 1st time dengar ni..hehehehe

    ReplyDelete
  4. rezeki tu sis...tahniah..;)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dan tahniah, rezeki raya

    ReplyDelete
  6. duit raya in advanced gitu...

    ReplyDelete
  7. oh rakuten tu macam online website utk shopping la ye? mcm zalora? macam lazada?

    ingatkan kartun anime jepun / detective conan. bunyi macam lebih kurang gitu. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah yunk.. bestnya ada cpuv

    ReplyDelete
  9. tahniah ros..klik promoted content for you :)

    ReplyDelete
  10. tahniah.rezeki penghujung ramadan..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS