HADIAH HARI LAHIR DARI AEON / JUSCO - INILAH REALITI

Wednesday, 2 July 2014

HADIAH HARI LAHIR DARI AEON / JUSCO



Alkisahnya, hari Khamis lepas saya gi Aeon Tebrau dengan officemate. Kan Johor cuti Khamis lepas bila JDT menang dan jadi juara Liga Super. So, kitorang keluarlah jalan-jalan kan. Saya pergi renew kad sebab dah expired pada 31 Mei 2014. Saya pun tanyalah sekali tentang hadiah birthday saya. Last year dapat baucer dan paper bag. Ingatkan tahun ni ada penambahbaikan ape ke kan. Rupanya tak. Tahun ni dapat baucer je. No paperbag dah. Hihi. Baucer ni pun bukan saya guna pun. Semua baucer dalam tu, kena beli duku baru dapat diskaun atau free something.. Tak apelah, at least ada dari tak ada kan :)


Thanx Aeon!




11 comments: