HADIAH HARI LAHIR DARI AEON / JUSCO



Alkisahnya, hari Khamis lepas saya gi Aeon Tebrau dengan officemate. Kan Johor cuti Khamis lepas bila JDT menang dan jadi juara Liga Super. So, kitorang keluarlah jalan-jalan kan. Saya pergi renew kad sebab dah expired pada 31 Mei 2014. Saya pun tanyalah sekali tentang hadiah birthday saya. Last year dapat baucer dan paper bag. Ingatkan tahun ni ada penambahbaikan ape ke kan. Rupanya tak. Tahun ni dapat baucer je. No paperbag dah. Hihi. Baucer ni pun bukan saya guna pun. Semua baucer dalam tu, kena beli duku baru dapat diskaun atau free something.. Tak apelah, at least ada dari tak ada kan :)


Thanx Aeon!




Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
2 July 2014 at 08:06 ×

hehe..xpa rose janji dapat :)

Balas
avatar
admin
2 July 2014 at 08:14 ×

bulan 9 ni turn kite pulak ambil voucher.. :)

Balas
avatar
admin
2 July 2014 at 08:23 ×

waaahhhh..
siap ada envelope cantik.

Balas
avatar
admin
2 July 2014 at 08:52 ×

Tahniah dan happy birthday... :)

Balas
avatar
admin
2 July 2014 at 09:19 ×

kdg2 berguna gak baucer ni semua..hihi

Balas
avatar
admin
2 July 2014 at 09:32 ×

hadiah jugak tu. hehe

Balas
avatar
admin
2 July 2014 at 10:47 ×

dah lama expired kad aeon noe ni..

Balas
avatar
admin
3 July 2014 at 03:42 ×

bestnya... nape la kat sabah ni takde AEON..hehe

Balas
avatar
admin
4 July 2014 at 20:18 ×

ok la asalkan dpt

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment