PENGUNJUNG NETHERLANDS SEMPENA WORLD CUP 2014 - INILAH REALITI

Tuesday, 1 July 2014

PENGUNJUNG NETHERLANDS SEMPENA WORLD CUP 2014


Ni saya ambil dalam pengunjung bagi bula Jun 2014. Amboi kemainkan. Mentang-mentang puan blog menyokong penuh pasukan Netherlands dalam World Cup 2014 ni, ramai pula puan blog menerima tetamu dari Netherlands. Cayalah.. Agak-agaknya faham ke idak bila masuk blog ni?. Ke tengok gambar je?.. muahahaha..


 Apa-apa pun, terima kasihlah kerana terjumpa  blog ni dan terus masuk.. hihihi.. Sama-samalah kita meneruskan sokongan kita terhadap Netherlands.. Puan blog bukan baru sokong tau, dari zaman Ruud Van Nistelrooy lagi dah minat.. Dari zaman Netherlands tersingkir dalam peringkat kumpulan masa tahun 2006 lagi dah sokong. hihihi.. Memang kecewa masa tu. Tapi, apa nak buat. Bola tu kan bulat. Hahahha. Pastu, tahun 2010, jadi naib juara. Wah masa tu happy tau. Tapi geram dengan Sepanyol. Berani menafikan hak World Cup  untuk Netherlands. Masa tu Sepanyol yang menang... Tapi, tak apa. Puan blog tetap setia dengan Netherlands.. Biarlah orang berkata apa. Ecewahh.. 

Kenal tak Ruud Van NIstelrooy?. Inilah dia. Dah la hensem, pandai main bola pula. Eh,eh..jangan memandang kehenseman je. Pandang skill dia tu. hihi.



Tapi, ni semua dulu.. Sekarang ni Ruud Van Nistelrooy pun dah tak main untuk Netherlands dah tau. Maklumlah umur semakin meningkat kan.. Sekarang ni  wira Netherlands dah banyak. 

Antaranya Arjen Robben.


Oklah, bagi contoh satu je. Kang lagi banyak, tercerita satu team pula. Panjang pula entry ni nanti. Hihihi..


p/s: Eh, pengunjung dari Jerman pun ada .. Selamat datang. Muahahaha..




8 comments:

  1. wah!! ramai tu! huntonglah puan blog! huhu cx tk mnt sgt bola tp kalau Malaysia yg main, cnfrm tgk! bkn sbb bola atau skill or what so ever.. Tp sbb negara kita. Muehehe

    ReplyDelete
  2. Ehh td da komen tp tk tau ape status komen tu. Hahaha tetibe hlg lps publish. Anyway, cx doakan puan blog pregnant sekali dgn cx! Jom doa sama2.

    ReplyDelete
  3. Weehuu! saya rasa betul la Belanda y dapat bertahan..

    ReplyDelete
  4. peminat bola juga si ros ni yer..hihihi

    ReplyDelete
  5. cayalah ros.
    siapa ada nama pemain peberet tu..

    ReplyDelete