TUKAR HEADER RAYA SIAP-SIAP - INILAH REALITI

Thursday, 24 July 2014

TUKAR HEADER RAYA SIAP-SIAP



Petang nanti kan saya nak balik kampung.. Tak tahu lagi berkesempatan nak menulis dalam blog. Bergantung kepada line internet dan masa. Maklumlah, bila di kampung, handphone memang tak ingat dah. Dok terletak je dalam bag.. hihi.. Sebab dah dapat bayangkan kesibukan di kampung nanti... Sebenarnya, rumah keluarga saya bukanlah dalam kampung pun, dalam area taman perumahan.. Cuma rumah mertua memang betul-betul kawasan kampung. so, saya dapat rasalah perbezaan sambutan raya tu kan :)

Ok, header saya ni kan header Ramadhan kan.. So, sempena beberapa hari lagi nak bertemu Syawal, saya tukar siap-siap je lah yer. Plan asal nak tukar header malam raya. Tapi, tak jadilah. Sebab dah tentu-tentu tak online nanti.. Kang tak tertukar pulak header blog saya ni kan.. Lagi satu, header saya ni biasa-biasa je. Sekadar ucapan sahaja.. Mengikut tema puan blog dalma menyambut raya ni iaitu konsep kesederhanaan.. Wah.. gitu.. hihi.

Ni header yang saya gunakan dalam bulan Ramadhan.


Yang ni pulak header ucapan raya.. Nak jugak kan berucap. hihi..


Jelas tak konsep kesederhanaan tu?.. hihi


p/s: Doakan perjalanan saya ye kawan-kawan :)




16 comments:

  1. selamat hari raya, maaf zahir dan batin..selamat bercuti..berhati2 di jalan raya

    ReplyDelete
  2. Selamat pulang ke kampung...hati2 di jalan raya

    ReplyDelete
  3. hamboihh...siap dh.. selamat hari raya kak..

    ReplyDelete
  4. semoga selamat tiba.. selamat hari raya.. maaf zahir dan batin. :)

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah mudah2an dipermudahkan urusan ye.

    ReplyDelete
  6. salam. sy pun rasa nak tukar header raya tapi belum buat design lagi..

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
  8. Eh sorry2... Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin ROS..=D

    ReplyDelete
  9. smga slamat smpai ke kg ros..
    maaf zahit batin dri ciksu :)

    ReplyDelete
  10. amboi rajinnya buat header puasa n syawal..hihi..sha bru dtg ni nak beraya..asyik bz memanjang ja kak :D

    ReplyDelete