TUKAR HEADER - INILAH REALITI

Sunday, 6 July 2014

TUKAR HEADER



Sempena Bulan Ramadhan ni, ramai blogger yang tukar header kan.. Saya pun tak ketinggalan jugak. Tapi bukanlah header yang gempak pun. Cukuplah macam kat atas ni. Konsep header saya ni, "kesederhanaan".. Hihihi.. Tak menahan, nak berkonsep bagai.. Oklah kan.. Saje nak tukar header hanya berdasarkan tulisan, tiada lagi gambar puan blog macam sebelum-sebelum ni.. Sesekali tukar angin kan..

Hari ni mood ke laut sebenarnya.. Rasa ting tong je.. Kenapa?.. Ada sebabnya.. Saya baru sampai dari kampung pukul 7.30 pagi tadi. Perjalanan dari Sungai Petani pukul 10 malam.. Saya naik bus.. So, sampai Stesen Bas Larkin dalam pukul 7.30 pagi. Terus cari teksi, datang office pulak.. Tu yang rasa ting tong .. hikhik. Niat di hati ni nak cuti je.. Tapi, apakan daya cuti tak mengizinkan.. Kan nak cuti raya nanti.. Cuti tak berapa nak hado sebenarnya..

Balik kampung dua hari je. Walau sekejap, rasa puas sangat. Dapat berbuka dan bersahur dengan mak, ayah, suami dan keluarga... 



7 comments:

  1. ok lah tu, simple tapi cantik..
    singgh isi tabung

    ReplyDelete
  2. rajinnya siap tukar2 header lagi..

    balik sekejap pun seronok kan janji dpt jumpa family..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..
    xlist balik juga..
    mmg ting tong le. jauh perjalanan tu..

    ReplyDelete
  4. jauhnya duduk...sorang utara..sorang selatan? huhu.

    ReplyDelete
  5. Rajin lah jugak tu.
    Saya kekalkan yang lama je..sebab xde mase nak tukar. Hehe..

    ReplyDelete