TUKAR HEADER



Sempena Bulan Ramadhan ni, ramai blogger yang tukar header kan.. Saya pun tak ketinggalan jugak. Tapi bukanlah header yang gempak pun. Cukuplah macam kat atas ni. Konsep header saya ni, "kesederhanaan".. Hihihi.. Tak menahan, nak berkonsep bagai.. Oklah kan.. Saje nak tukar header hanya berdasarkan tulisan, tiada lagi gambar puan blog macam sebelum-sebelum ni.. Sesekali tukar angin kan..

Hari ni mood ke laut sebenarnya.. Rasa ting tong je.. Kenapa?.. Ada sebabnya.. Saya baru sampai dari kampung pukul 7.30 pagi tadi. Perjalanan dari Sungai Petani pukul 10 malam.. Saya naik bus.. So, sampai Stesen Bas Larkin dalam pukul 7.30 pagi. Terus cari teksi, datang office pulak.. Tu yang rasa ting tong .. hikhik. Niat di hati ni nak cuti je.. Tapi, apakan daya cuti tak mengizinkan.. Kan nak cuti raya nanti.. Cuti tak berapa nak hado sebenarnya..

Balik kampung dua hari je. Walau sekejap, rasa puas sangat. Dapat berbuka dan bersahur dengan mak, ayah, suami dan keluarga... 



Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
6 July 2014 at 13:54 ×

ok lah tu, simple tapi cantik..
singgh isi tabung

Balas
avatar
admin
6 July 2014 at 14:30 ×

rajinnya siap tukar2 header lagi..

balik sekejap pun seronok kan janji dpt jumpa family..

Balas
avatar
admin
6 July 2014 at 14:47 ×

alhamdulillah..
xlist balik juga..
mmg ting tong le. jauh perjalanan tu..

Balas
avatar
admin
6 July 2014 at 15:14 ×

jauhnya duduk...sorang utara..sorang selatan? huhu.

Balas
avatar
admin
7 July 2014 at 10:05 ×

cantik & simple header!

Balas
avatar
admin
7 July 2014 at 13:35 ×

Rajin lah jugak tu.
Saya kekalkan yang lama je..sebab xde mase nak tukar. Hehe..

Balas
avatar
admin
8 July 2014 at 06:20 ×

ok la simple n cantik

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment