FOLLOWER 900




Saja buat entry kenangan.. Hari ni mencecah 900 :)

Terima kasih buat semua yang sudi mengikuti blog saya ni :)


Previous
Next Post »

23 comments

Click here for comments
24 August 2014 at 17:38 ×

as salam. Tahniah sbb sudah mendapat 901 org pengikut blog. Yg terbaru tu saya la. hehehehe..salam ukhwah n selamat maju jaya dlm penulisan blog.

Balas
avatar
admin
24 August 2014 at 20:52 ×

Aminnn...semoga sis durahkan rezeki...sama2 kita berdoa agar Allah kurniakan rahmat yang hebat itu,,dila pun sama,,salam blogger sis,,,sudi2 singgah dan pray 4 me too..^_^

Balas
avatar
admin
24 August 2014 at 21:16 ×

tahniah.. bestnya follower dah ramai.. N pun tengah tunggu follower N jadi 900.. sekarang masih ciput.. huhu

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 00:28 ×

Waahhh saya nyer follower baru 371.
Nak jadikan Ros as 1 of the good example.

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 06:20 ×

tahniah yea ros :)

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 10:16 ×

alhamdulillah..100 org lagi nk capai 1000

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 11:35 ×

alhamdulillah semakin ramai kawan kita di alam maya kan..

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 12:40 ×

wah.. ramai dah follower dia. :)

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 14:34 ×

Ramainye, Tahniah2x.....;-)

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 16:09 ×

tahniah ros.. bestnye.. sampai 900 follower..

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 16:46 ×

byk dh tu..900...tak lama lgi boleh capai 1K la..:)

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 20:21 ×

tahniah sis ^^,

Balas
avatar
admin
25 August 2014 at 22:55 ×

sy dah lama dah tak tukar header. tak menyempat nk buat header baru. hehehe

Balas
avatar
admin
26 August 2014 at 22:34 ×

Wahhhh ramaiya follower almost 1K, apa rahsianya kongs lah sikit

Balas
avatar
admin
27 August 2014 at 16:28 ×

Ayut masih xgerak2x ni...hahaha

Balas
avatar
admin
28 August 2014 at 08:56 ×

alhamdulillah tahniah

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment