NORA BAGI 5 BINTANG!!! - INILAH REALITI

Thursday, 14 August 2014

NORA BAGI 5 BINTANG!!!


Tadi saja bukak Nuffnang. Kot-kotlah kan ada CPUV baru. Sekali bukak, nan hado! hihihi.. Tiada CPUV untuk Ogos.. Sedih pulak rasa.. Oh Nuffnanf sayag, bagilah CPUV sikit kat blog Inilah Realiti Ni. hihihi.

Pastu, terus check bintang kedudukan iklan kat blog saya ni.. Eh ada yang dapat 5 bintang! Satu je, bahagian 'SKYSCRAPER". Yang lagi dua tu, dapat 3 bintang je.. Kena tingkatkan lagi ni :)



p/s : Malam ni akan bergerak pulang ke kampung mertua di Jitra.. Sorang-sorang naik bas. Ayah mertua masih tak sihat.. Suami saya dah sampai pun kampung dia dari last week. Doakan perjalanan saya yer, kawan-kawan.. Terima kasih :)



22 comments:

  1. wow 5 bintang...semoga ayah mertua cepat sembuh..semoga selamat sampai cik rose

    ReplyDelete
  2. hati2 dalam perjalanan yer...

    ReplyDelete
  3. smga selamat sampai perjalanan :)

    ReplyDelete
  4. semoga FIL cepat semubuh ye ...
    semoga perjalanan awak selamat dan mudah

    ReplyDelete
  5. Ohh..bilangan bintang tu menunjukkan kemajuan ke?

    ReplyDelete
  6. Wahh..bagus tu, 5 bintang,saya pun tak dapat macam tu..hehe alhamdulillah..hati2 ye..

    ReplyDelete
  7. Hihi.. lya x pnh cek y bintang tu..
    moga slamat smpai k destinasi ye

    ReplyDelete
  8. smga selamat sampai ros.. smga bapa mertua cepat sembuh

    ReplyDelete
  9. Salam syawal..jarang pulak cek bhgn bintang tu..hiii..

    Ooh, moga selamat sampai nnti dan moa mertua cepat sembuh spt sedia kala..amin...

    ReplyDelete
  10. hihi kena usaha..

    moga semua dipermudahkan ya..

    ReplyDelete
  11. sakit apa rose?? apapun semoga perjalanan balik sana berjalan lancar dan selamat sampai. InsyaAllah aamiin..

    ReplyDelete
  12. Ros, bagaimana dgn keadaan ayah mertua?

    ReplyDelete
  13. Dekat Jitra lah ni sekarang? Btw tahniah dgn bintang bintang tu. nad takde yg full pun T.T

    ReplyDelete
  14. amboihh 5 bintang gitu..hehe

    ReplyDelete