SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

August 04, 2014



Selamat pagi kawan-kawan. Apa khabar semuanya?.. Smeoga semuanya sihat -sihat sahaja yer :) Hari ni, 8 Syawal.. Alhamdulillah...

Hari ni baru berkesempatan nak buat ucapan hari raya, setelah seminggu bercuti.. Tuan bercuti, makanya blog pun ikut bercuti lah kan. hihi.. Tak updated apa pun kat blog time raya. Raya sungguh. hikhik. 

Hari ni hari first naik kerja setelah bercuti. Haih, kenapa office ni tak ramai orang?.. Aduhai,. masih ramai yang bercuti rupanya. Banyak cuti depa noh.. hihi..


You Might Also Like

10 comments

  1. hihihih kak ros patut cuti je lagi sekarang. join dieorang yang tak balik lagi tu.

    ReplyDelete
  2. ramai cuti lagi kot ni..jalan pun tak jam pagi tadi

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya. ngah monday bluess nih. -.-"

    ReplyDelete
  4. sminggu lama tu..
    yup ciksu x blk beraya. beraya di kl..
    tman en suami keja.
    sbb cik abe apply cuti lepas raya.time ciksu due date..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya kak ros ^^,

    saya pun dah makin malas nak menghapdet.

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya maaf zahir batin cik rose

    ReplyDelete
  7. Berapa lama depa cuti tu?
    Bestnya cuti panjang.
    Tapi, kalau nak start keje balik yang liat tu.

    ReplyDelete
  8. masih mood raya lagi..hihihi..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS