Monday, September 29, 2014

BUAT KERJA SECARA SISTEMATIK

Amboi tajuk. SISTEMATIK tu.. hikhik. Yelah dalam 3,4 hari macam-macam perkara yang terjadi. Keadaan yang sibuk, keadaan emosi yang bercam...
Saturday, September 27, 2014

KACANG PISTACHIO

Layan kacang Pistachio a.k.a kacang cerdik.. Dok ralit mengunyah sambil tengok sukan Asia. Wahhh sedap bak hang. Hihihi. Tak seda...
Tuesday, September 23, 2014

THE LIEBSTER AWARD #7

Kali ni saya telah ditag oleh  YATIE FIZZY .  Terima kasih sudi tag Ros :) 1. Adakah anda seorang yang peramah?  Pemalu tap...
Monday, September 22, 2014

CERITA ISNIN YANG SIBUK

Apa khabar semua?. Moga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik... Lambat pula bersiaran hari ni. Nak buat auto publish pun ta...
Thursday, September 18, 2014

SELAMAT PENGANTIN MADU DI TV3

Tengah layan drama Selamat Pengantin Madu kat tv3. Baru je tertengok semalam. Tu pun dah nak habis. Rasa macam best je. Ada part sedih p...
Thursday, September 18, 2014

DIAM LEBIH BAIK?

Being silent is a  great way to let  someone know  they did  something wrong Betul ke cara ni?..  Oh hati, tabahlah ...
Thursday, September 18, 2014

Biodata Mohd Azhar B Osman

Mentang-menatang sekarang ni musim Akedemi Fantasia, ada lagi yang mencari biodata bekas pelajar AF kat blog saya ni.  Untuk semua ...
Thursday, September 18, 2014

THE LIEBSTER AWARD #6

 Telah di tag oleh   KAK FARAH  t erima kasih yer sudi tag Ros :) 1. 1 Tarikan utama pada blog anda. Resepi ringkas :) 2...
Wednesday, September 17, 2014

THE LIEBSTER AWARD #5

    Telah di tag oleh  DR SHIKIN . Terima kasih yer sudi tag Ros :) 1. Anak keberapa daripada berapa? Anak keempat dari...
Monday, September 15, 2014

THE LIEBSTER AWARD #4

Telah di tag oleh CT HUMAIRAH . Terima kasih yer sudi tag Kak Ros :) 1. Jujur punya opinion tentang blog aku ini ? Simple ...
Powered by Blogger.