10 Days Challenge - Day 8 : 8 FEARS - INILAH REALITI

Friday, 5 September 2014

10 Days Challenge - Day 8 : 8 FEARS


Hari kelapan dalam cabaran "10 DAYS CHALLENGE ". 

8 FEARS

1. GELAP


Memang saya takut gelap. Takut gelap dari kecil sampai sekarang. Aduhai, macam mana nak buat bagi berani sikit. Macam-macam yang difikir kalau gelap. Sebab tu cukup risau kalau 'black out'.. huhu,..

2. BUNYI AIR


Ha, ni ketakutan masa kecil.. Sekarang dah berkurangan.. hihi.Mak saya pernah cerita yang masa kecik saya cukup takut nak mandi. Saya takut bunyi air yang deras tau. Contoh kalau bukak air paip, tak boleh bukak yang laju tu. Kena bukak slow-slow je.. 

Eh, boleh tak saya bagitahu 2 je?.. Ala, bolehlah.. Takkan saya nak senaraikan 8 kot.. Nanti korang tahulah kelemahan saya. hihihi...  .. Korang pulak macam mana?..


17 comments:

  1. takut bunyi air mengalir deras ye..cam orang yg mengalami fobia je..

    ReplyDelete
  2. Anak Acik takut tangki hitam yang orang simpan air tu

    ReplyDelete
  3. hehe.. kalau malam memang sy seram sikit la. nak-nak dalam dalam gelap-gelap awal-awal pagi tu tetiba dengar air mengalir

    ReplyDelete
  4. Semoga Roshazareeza pregnant, dan dikurniakan anak yang soleh/solehah Aamiin.. :)

    Jemput join GA di bawah.. Hadiah dia seriously best2 semuanya. Rugi kalau tak join..

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  5. wah... peliknya takut bunyi air... haha... kalau bunyi hujan takut tak? :-P

    ReplyDelete
  6. 8 tu byk sangat kak sis. hehe

    ReplyDelete
  7. la... takut gelap.. kesian ros.. kalau blackout mahu ros mgigil takut ni kan..

    ReplyDelete
  8. bunyi air takot..neh pelik..skunk da xtkotla?

    ReplyDelete
  9. Ooo takut gelap ek.. sama juga kita kt situ...hehehe

    ReplyDelete
  10. Sy takot air laut. Kang lemas. Huhu

    ReplyDelete
  11. part takut air tu mmg kelakar..kalau akak takut air sungai or laut je..air paip ok lagi

    ReplyDelete
  12. Masa kecik dulu saya sangat takut gelap especially masa tido dalam bilik kecik yang xde sikit cahaya pun.

    ReplyDelete
  13. hihi kalo dengar bunyi air menitik seram gak kan.. CT sukaaaa air hahaa so lagi laju lagi suka. CT tak adalah takut gelap sangat tapi kalo tidur tu at least kena ada lampu tido. kalo gelap saaangat tu kena ada orang teman nak tido. CT takot tempat tinggi. mainan water sport.

    ReplyDelete