CAMERON HIGHLAND

September 04, 2014



Semalam mak call.. Ada satu berita nak bagitahu. Oh apakah?. 
Rupanya abang saya balik kampung, dan dia ajak semua gi Cameron Highland. 


Seronoknya!.. Aduhh, tak dapat nak join :(
Di saat-saat cuti tak ada ni kan.. Heee.. So bagitahu mak, tak dapat nak gi.. Yang akan pergi mak ayah, abang saya , keluarga kakak saya serta anak-anak sedara saya ..  Percutian tak dirancang.. Akan bertolak dari Kedah esok pagi.. First time jugak keluarga saya nak gi Cameron tu..  Jelessnya. hihihi.

Insyaallah, Cameron Highland tu dah ada dalam list saya dan suami.. Akan diusahakan.. Tapi, tak tahu bila.. 

P/s: Moga perjalanan pergi dan balik dipermudahkan.. Nak strawberry!. hihi


You Might Also Like

10 comments

  1. baru balik dr cameron merdeka ari tu..

    ReplyDelete
  2. xpe ros..insyaAllah, next time boleh pergi..jgn sedih2 naaa..

    ReplyDelete
  3. bestnyaa kalau dapat pergi sama2.. ramai2 kan.. mst havoc.. jijah pon xpernah g cameron lagi

    ReplyDelete
  4. Pernah pergi cameron time sekolah dulu je. Tu pon ade aktiviti perkhemahan. Hehe

    ReplyDelete
  5. tak pe x dpt join..mayde ada hari lain..in sha Allah..nanti turn ros pulak..mkn strawberry yg baru petik dari ladang mmg sedap dan manis.kalau dh bawak turun ke bawah..masam!!!

    ReplyDelete
  6. Sian ros.
    Takpelah, tak rezeki.
    Harap next time Ros dapat peluang pi tempat lebih menarik.

    ReplyDelete
  7. wow family trip. tak apa kak.. ada rezeki dapatlah pegi.

    ReplyDelete
  8. bestnye...bile.la.akak dpt gi CH lak

    ReplyDelete
  9. Tak pe ros..next time boleh pergi lagi..pergi berdua lebih romantik kot :-)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion