CAMERON HIGHLAND



Semalam mak call.. Ada satu berita nak bagitahu. Oh apakah?. 
Rupanya abang saya balik kampung, dan dia ajak semua gi Cameron Highland. 


Seronoknya!.. Aduhh, tak dapat nak join :(
Di saat-saat cuti tak ada ni kan.. Heee.. So bagitahu mak, tak dapat nak gi.. Yang akan pergi mak ayah, abang saya , keluarga kakak saya serta anak-anak sedara saya ..  Percutian tak dirancang.. Akan bertolak dari Kedah esok pagi.. First time jugak keluarga saya nak gi Cameron tu..  Jelessnya. hihihi.

Insyaallah, Cameron Highland tu dah ada dalam list saya dan suami.. Akan diusahakan.. Tapi, tak tahu bila.. 

P/s: Moga perjalanan pergi dan balik dipermudahkan.. Nak strawberry!. hihi


Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
4 September 2014 at 14:40 ×

baru balik dr cameron merdeka ari tu..

Balas
avatar
admin
4 September 2014 at 15:54 ×

xpe ros..insyaAllah, next time boleh pergi..jgn sedih2 naaa..

Balas
avatar
admin
5 September 2014 at 20:03 ×

bestnyaa kalau dapat pergi sama2.. ramai2 kan.. mst havoc.. jijah pon xpernah g cameron lagi

Balas
avatar
admin
8 September 2014 at 14:27 ×

Pernah pergi cameron time sekolah dulu je. Tu pon ade aktiviti perkhemahan. Hehe

Balas
avatar
admin
8 September 2014 at 17:42 ×

tak pe x dpt join..mayde ada hari lain..in sha Allah..nanti turn ros pulak..mkn strawberry yg baru petik dari ladang mmg sedap dan manis.kalau dh bawak turun ke bawah..masam!!!

Balas
avatar
admin
8 September 2014 at 22:12 ×

Sian ros.
Takpelah, tak rezeki.
Harap next time Ros dapat peluang pi tempat lebih menarik.

Balas
avatar
admin
9 September 2014 at 05:32 ×

wow family trip. tak apa kak.. ada rezeki dapatlah pegi.

Balas
avatar
admin
12 September 2014 at 23:53 ×

bestnye...bile.la.akak dpt gi CH lak

Balas
avatar
admin
4 October 2014 at 08:07 ×

Tak pe ros..next time boleh pergi lagi..pergi berdua lebih romantik kot :-)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment