CERITA ISNIN YANG SIBUK



Apa khabar semua?. Moga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik... Lambat pula bersiaran hari ni. Nak buat auto publish pun tak sempat. Hikhik. 

Cerita hari ni agak kalut sikit. Terbangun lewat pula pagi ni. Nasib baik ada skill bersiap dengan cepat. 15 minit je siap! hihi. (ke ada lagi yang lebih pantas?) Oleh kerana skill yang ada tadi tu, dapat masuk office tepat pada masanya, tak lewat ok. So, bermulalah kehidupan di pejabat yang agak sibuk hari ni.. Kalau hot fm guna tagline 'lebih hangat dari biasa', tagline saya untuk hari ini 'lebih busy dari biasa'.. Haa, pun boleh..  Hari ni kat office dok mengemas fail. Sistem fail kat office kena buat yang baru, yang lebih mesra pekerja tapi still mengekalkan kerahsiaan. Haa macam mana tu? hihi. Adalah.. So, bergotong-royonglah kitorang sesama officemate secara berjemaah. Tak sedar waktu bergerak pantas dan mencemburui kitorang. Hikhik. Tapi, sempat pulak pi lunch kat luar. Tak makan kat cafe bawah.. Lunch nasi ayam. Aduhai..diet ke laut beberapa hari ni. Ada sebab jugak kenapa diet ni ke laut... Sebabnya? Biarlah rahsia.. Wah gitu.. hikhik. 

Dalam dok busy tu, sempat lagi buat border kat side bar. Hihi. Perasan tak? Kalau sebelum ni widget kat sidebar tu takde rumah kan. Tadi, saya pi buat rumah kat dia, bagi dia duk diam-diam. hikhik.

Oklah tu je kot setakat ni. Rasa macam nak tulis lagi, tapi dahla kot. Esok-esok pula kita story-mory k :)

p/s : Dah tahu dah kenapa jadi over sensitif seminggu ni.


Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
22 September 2014 at 23:30 ×

Patutlah, bz rupenye. Tkpe2, take ur time. Rumah? Alarh! Cx bw via phone so tkleh tgk. Huk3. Next time InShaaAllah.

Ape yg sensitip nau tu? ;)

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 01:56 ×

Salam ros..wah mmg busy tp sempatvbuat border tu ok la tu hihi,

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 01:56 ×

Salam ros..wah mmg busy tp sempatvbuat border tu ok la tu hihi,

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 02:01 ×

ada berita baik ke ni kak? =D
semoga akak diberi peluang yang akak nak sangat tu. sy doakan akak. :)
take care kak.

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 12:11 ×

hehe takpe.. kdg2 jijah bz pon xterupdate gak..

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 13:31 ×

cemane ros buat rumah kat side bar tu? hihi..nanti share boleh?

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 15:26 ×

Akak kalau 15 minit bersiap macam Ros, confirm ada yang tak siap hehehe

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 23:27 ×

Akak cam tahu je kenapa terover sensitif tu tp x leh ckp kat c ni nanti semua org tahu

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 23:09 ×

Hehe busy berfaedah namanya tu :)

Balas
avatar
admin
25 September 2014 at 00:59 ×

15min je siap?
Woww...saya x boleh that fast.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment