CERITA ISNIN YANG SIBUK

September 22, 2014



Apa khabar semua?. Moga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik... Lambat pula bersiaran hari ni. Nak buat auto publish pun tak sempat. Hikhik. 

Cerita hari ni agak kalut sikit. Terbangun lewat pula pagi ni. Nasib baik ada skill bersiap dengan cepat. 15 minit je siap! hihi. (ke ada lagi yang lebih pantas?) Oleh kerana skill yang ada tadi tu, dapat masuk office tepat pada masanya, tak lewat ok. So, bermulalah kehidupan di pejabat yang agak sibuk hari ni.. Kalau hot fm guna tagline 'lebih hangat dari biasa', tagline saya untuk hari ini 'lebih busy dari biasa'.. Haa, pun boleh..  Hari ni kat office dok mengemas fail. Sistem fail kat office kena buat yang baru, yang lebih mesra pekerja tapi still mengekalkan kerahsiaan. Haa macam mana tu? hihi. Adalah.. So, bergotong-royonglah kitorang sesama officemate secara berjemaah. Tak sedar waktu bergerak pantas dan mencemburui kitorang. Hikhik. Tapi, sempat pulak pi lunch kat luar. Tak makan kat cafe bawah.. Lunch nasi ayam. Aduhai..diet ke laut beberapa hari ni. Ada sebab jugak kenapa diet ni ke laut... Sebabnya? Biarlah rahsia.. Wah gitu.. hikhik. 

Dalam dok busy tu, sempat lagi buat border kat side bar. Hihi. Perasan tak? Kalau sebelum ni widget kat sidebar tu takde rumah kan. Tadi, saya pi buat rumah kat dia, bagi dia duk diam-diam. hikhik.

Oklah tu je kot setakat ni. Rasa macam nak tulis lagi, tapi dahla kot. Esok-esok pula kita story-mory k :)

p/s : Dah tahu dah kenapa jadi over sensitif seminggu ni.


You Might Also Like

11 comments

  1. Patutlah, bz rupenye. Tkpe2, take ur time. Rumah? Alarh! Cx bw via phone so tkleh tgk. Huk3. Next time InShaaAllah.

    Ape yg sensitip nau tu? ;)

    ReplyDelete
  2. Salam ros..wah mmg busy tp sempatvbuat border tu ok la tu hihi,

    ReplyDelete
  3. Salam ros..wah mmg busy tp sempatvbuat border tu ok la tu hihi,

    ReplyDelete
  4. ada berita baik ke ni kak? =D
    semoga akak diberi peluang yang akak nak sangat tu. sy doakan akak. :)
    take care kak.

    ReplyDelete
  5. hehe takpe.. kdg2 jijah bz pon xterupdate gak..

    ReplyDelete
  6. cemane ros buat rumah kat side bar tu? hihi..nanti share boleh?

    ReplyDelete
  7. Akak kalau 15 minit bersiap macam Ros, confirm ada yang tak siap hehehe

    ReplyDelete
  8. Akak cam tahu je kenapa terover sensitif tu tp x leh ckp kat c ni nanti semua org tahu

    ReplyDelete
  9. Hehe busy berfaedah namanya tu :)

    ReplyDelete
  10. 15min je siap?
    Woww...saya x boleh that fast.

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS