THE LIEBSTER AWARD #3


Kena tag lagi. Kali ni oleh Hidayu Ayumie pula.





1. Blog korang tentang apa.
-Macam-macam ada. Personal, makanan, percutian, sukan, isu semasa. Macam rojak :) hihi.

2. Siapa pendorong dalam menghasilkan blog korang?
-Diri sendiri.

3. Apa pendapat korang tentang kawen muda?
-Setuju. Sebab tu saya pun kahwin dalam usia 23 tahun. (tapi tak  boleh lawan rekod kakak saya yang kahwin masa umurr 19 tahun).

4. Pengalaman yang paling memalukan pernah korang alami.
-Tak ingat sangat apa yang memalukan. 

5. Bila last korang bersenam?
-Pagi tadi. Buat squat. Ala-ala sharifah sakinah.(perasan!)

6. Ciri-ciri lelaki/wanita idaman.
-Takde tetapkan nak lelaki yang macam mana dulu. Sekarang ni, Alhamdulillah dah ada suami yang saling melengkapi.

7. Lebih suka shopping online dok ngadap laptop or ke mall jalan-jalan penatkan kaki?
-Lebih suka shopping di luar. Lagi puas hati rasanya. Tapi, selalu jugak order online :)

8. Korang lagi ramai kawan dari sekolah, kolej, tempat kerja or kawan sekampung/setaman?
-Kawan tempat kerja.

9. Jenis yang banyak mulut atau suke buat hal sendiri?
-Tengok keadaan.

10. Keluar gathering tapi masing2 ngadap fon, korang rase?
-Baik tak payah buat gathering kalau macam tu!

11. Pendapat dan kate2 perangsang or nasihat bagi memajukan blog ini?
-Semoga terus maju dalam bidang penulisan. Tulislah dengan menggunakan akal yang waras, jangan mengikut emosi 100%.

******

Sekian :)

Sekali lagi, tak buat soalan laiin dan tag rakan blogger. hihi... Main tipu sungguh.. 


Previous
Next Post »

13 comments

Click here for comments
14 September 2014 at 18:04 ×

terbaik.... alhamdulillah... saya doakan puan cepat2 hamil tau.. amin..usaha jangna putus asa puan... insyaallah.. dah follow puan..tq puan...

Balas
avatar
admin
14 September 2014 at 21:12 ×

Hihi...ros pon mcm akak...suka shopping kt luar..puas hati sbb blh try..tp ada jgk yg order online...kalau dh pompuan kan..haha..

Balas
avatar
admin
14 September 2014 at 23:03 ×

thanx kak sudi jawab...

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 08:17 ×

Haha. .samala Ros, lagi suka shopping di mall. Kena tengok dan pegang sendiri baru best nak beli

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 10:50 ×

samalah kak mv pun kawin awal

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 13:09 ×

lya pom kawen muda,,
umur 21 tahun.. suami 22thn.. hehe.. giler2 pgantin remaja..

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 15:27 ×

akak memang prefer shopping di luar. alasan utk exercise kononnya :)

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 15:27 ×

akak memang prefer shopping di luar. alasan utk exercise kononnya :)

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 15:27 ×

akak memang prefer shopping di luar. alasan utk exercise kononnya :)

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 19:28 ×

jijah doakan ros di murahkan rezeki baby Amin

Balas
avatar
admin
16 September 2014 at 07:33 ×

mihmihmih.. CT tak ada suami lagi so nak demand lah suami yang macam mane hihihi..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 23:47 ×

Dah lama x buat gathering dgn rakan-rakan skolah.

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 21:04 ×

Ramai yg beri liebster award pada ros :-) leh akak kenal ros jgk

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment