THE LIEBSTER AWARD #3 - INILAH REALITI

Sunday, 14 September 2014

THE LIEBSTER AWARD #3


Kena tag lagi. Kali ni oleh Hidayu Ayumie pula.





1. Blog korang tentang apa.
-Macam-macam ada. Personal, makanan, percutian, sukan, isu semasa. Macam rojak :) hihi.

2. Siapa pendorong dalam menghasilkan blog korang?
-Diri sendiri.

3. Apa pendapat korang tentang kawen muda?
-Setuju. Sebab tu saya pun kahwin dalam usia 23 tahun. (tapi tak  boleh lawan rekod kakak saya yang kahwin masa umurr 19 tahun).

4. Pengalaman yang paling memalukan pernah korang alami.
-Tak ingat sangat apa yang memalukan. 

5. Bila last korang bersenam?
-Pagi tadi. Buat squat. Ala-ala sharifah sakinah.(perasan!)

6. Ciri-ciri lelaki/wanita idaman.
-Takde tetapkan nak lelaki yang macam mana dulu. Sekarang ni, Alhamdulillah dah ada suami yang saling melengkapi.

7. Lebih suka shopping online dok ngadap laptop or ke mall jalan-jalan penatkan kaki?
-Lebih suka shopping di luar. Lagi puas hati rasanya. Tapi, selalu jugak order online :)

8. Korang lagi ramai kawan dari sekolah, kolej, tempat kerja or kawan sekampung/setaman?
-Kawan tempat kerja.

9. Jenis yang banyak mulut atau suke buat hal sendiri?
-Tengok keadaan.

10. Keluar gathering tapi masing2 ngadap fon, korang rase?
-Baik tak payah buat gathering kalau macam tu!

11. Pendapat dan kate2 perangsang or nasihat bagi memajukan blog ini?
-Semoga terus maju dalam bidang penulisan. Tulislah dengan menggunakan akal yang waras, jangan mengikut emosi 100%.

******

Sekian :)

Sekali lagi, tak buat soalan laiin dan tag rakan blogger. hihi... Main tipu sungguh.. 


13 comments:

  1. terbaik.... alhamdulillah... saya doakan puan cepat2 hamil tau.. amin..usaha jangna putus asa puan... insyaallah.. dah follow puan..tq puan...

    ReplyDelete
  2. Hihi...ros pon mcm akak...suka shopping kt luar..puas hati sbb blh try..tp ada jgk yg order online...kalau dh pompuan kan..haha..

    ReplyDelete
  3. Haha. .samala Ros, lagi suka shopping di mall. Kena tengok dan pegang sendiri baru best nak beli

    ReplyDelete
  4. lya pom kawen muda,,
    umur 21 tahun.. suami 22thn.. hehe.. giler2 pgantin remaja..

    ReplyDelete
  5. akak memang prefer shopping di luar. alasan utk exercise kononnya :)

    ReplyDelete
  6. akak memang prefer shopping di luar. alasan utk exercise kononnya :)

    ReplyDelete
  7. akak memang prefer shopping di luar. alasan utk exercise kononnya :)

    ReplyDelete
  8. jijah doakan ros di murahkan rezeki baby Amin

    ReplyDelete
  9. mihmihmih.. CT tak ada suami lagi so nak demand lah suami yang macam mane hihihi..

    ReplyDelete
  10. Dah lama x buat gathering dgn rakan-rakan skolah.

    ReplyDelete
  11. Ramai yg beri liebster award pada ros :-) leh akak kenal ros jgk

    ReplyDelete