MANGKUK CORNINGWARE IDAMAN KALBU

September 18, 2014



Macammana boleh terjebak ni?.. hihihi.. Alkisahnya, sebelum puasa lagi dah order mangkuk ni.. Mula-mula tu saje je tengok catalog, cuci-cuci mata. Last-last terpengaruh. Padan muka, sapa suruh tengok catalog kan?..,

Ramai jugak yang order. Ada yang ambik periuk vision, ada yang ambil pinggan mangkuk, ada yang ambil macam saya punya tu. Saya ambil mangkuk corningware 3 beradik ni. Saya pilih corak Sakura. Sweet je kan.. hihi.. 




Baru dapat 3 hari lepas. Bolehlah guna untuk raya haji. Bukan apa, mangkuk ni serbaguna. Boleh masak , pastu terus hidangkan. Tu Yang terpengaruh masa order dulu.. Penyesalan?. Mula-mula macam fikir jugak, berbaloi ke aku beli ni?.. Tapi, benda dah ada depan mata kan, pejam mata je lah. hikhik.... 



You Might Also Like

19 comments

  1. hihihik tak ada istilah cuci cuci mate kak ooi kalau dah tengok ketelog :P wakakka.. alaa bukan pembaziran laa tapi pelaburan. biasalah tu pinggan mangkuk kekeke..

    ReplyDelete
  2. wahhh..pasni raya haji leh la rasmi mangkuk baru tu..

    ReplyDelete
  3. mahal ni mangkuk tu.. tp tahan lama kan berbaloi gak la

    ReplyDelete
  4. ok tu...beli utk hadiah diri sendiri, skarang harga dah mahal walaupun belih kt tempat bebas cukai.

    ReplyDelete
  5. Boleh dimasak? Mcm vision ye? Sng la kalau gitu

    ReplyDelete
  6. kelemahan seorang wanita..
    dah tu kalo kita tak beli takde sape nak tolong belikan..huhuuu..

    ReplyDelete
  7. wahhh mmg cantik .. harga die brape ni ...

    ReplyDelete
  8. Bila dah ada depan mata akan berguna tu Ross... pastu dah plan nak guna masa raya haji nanti tu kan :)

    ReplyDelete
  9. teringin nk beli kat mak rara.insyaAllah 1 hari nanti.

    ReplyDelete
  10. lin tunggu ada kitchen cabinet... pastu.. boleh la borong semua ni.. uhuhuh jeles....

    entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

    ReplyDelete
  11. eh boleh masuk oven tak mangkuk ni, i duk ushar2 mangkuk yang bertutup jenis gini la..

    ReplyDelete
  12. Memang kelemahan wanita.
    Saye..terjebak dgn Tupperware Brands :)

    ReplyDelete
  13. hehe. nasib baik sy x suka tgk katalog :)

    ReplyDelete
  14. cantikk
    blm tjerebak lg,,sbb xde rmh lagi.hhee

    ReplyDelete
  15. Akak pun klau tgk katalog mesti tergoda gak sbb tu x nk tgk :-)

    ReplyDelete
  16. ummi saya pun kalau dah layan katalog macam ni, kompem beli. hehe

    ReplyDelete
  17. oh, saya tolong klik promoted content sekali ^^

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS