MANGKUK CORNINGWARE IDAMAN KALBU



Macammana boleh terjebak ni?.. hihihi.. Alkisahnya, sebelum puasa lagi dah order mangkuk ni.. Mula-mula tu saje je tengok catalog, cuci-cuci mata. Last-last terpengaruh. Padan muka, sapa suruh tengok catalog kan?..,

Ramai jugak yang order. Ada yang ambik periuk vision, ada yang ambil pinggan mangkuk, ada yang ambil macam saya punya tu. Saya ambil mangkuk corningware 3 beradik ni. Saya pilih corak Sakura. Sweet je kan.. hihi.. 




Baru dapat 3 hari lepas. Bolehlah guna untuk raya haji. Bukan apa, mangkuk ni serbaguna. Boleh masak , pastu terus hidangkan. Tu Yang terpengaruh masa order dulu.. Penyesalan?. Mula-mula macam fikir jugak, berbaloi ke aku beli ni?.. Tapi, benda dah ada depan mata kan, pejam mata je lah. hikhik.... 



Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
18 September 2014 at 14:34 ×

hihihik tak ada istilah cuci cuci mate kak ooi kalau dah tengok ketelog :P wakakka.. alaa bukan pembaziran laa tapi pelaburan. biasalah tu pinggan mangkuk kekeke..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 14:35 ×

wahhh..pasni raya haji leh la rasmi mangkuk baru tu..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 14:36 ×

mahal ni mangkuk tu.. tp tahan lama kan berbaloi gak la

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 14:37 ×

ok tu...beli utk hadiah diri sendiri, skarang harga dah mahal walaupun belih kt tempat bebas cukai.

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 14:38 ×

Boleh dimasak? Mcm vision ye? Sng la kalau gitu

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 14:46 ×

kelemahan seorang wanita..
dah tu kalo kita tak beli takde sape nak tolong belikan..huhuuu..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 15:21 ×

wahhh mmg cantik .. harga die brape ni ...

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 16:06 ×

Bila dah ada depan mata akan berguna tu Ross... pastu dah plan nak guna masa raya haji nanti tu kan :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 16:29 ×

teringin nk beli kat mak rara.insyaAllah 1 hari nanti.

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 17:20 ×

lin tunggu ada kitchen cabinet... pastu.. boleh la borong semua ni.. uhuhuh jeles....

entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 18:09 ×

eh boleh masuk oven tak mangkuk ni, i duk ushar2 mangkuk yang bertutup jenis gini la..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 23:35 ×

Memang kelemahan wanita.
Saye..terjebak dgn Tupperware Brands :)

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 14:49 ×

hehe. nasib baik sy x suka tgk katalog :)

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 13:36 ×

cantikk
blm tjerebak lg,,sbb xde rmh lagi.hhee

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 18:10 ×

Akak pun klau tgk katalog mesti tergoda gak sbb tu x nk tgk :-)

Balas
avatar
admin
22 September 2014 at 14:06 ×

ummi saya pun kalau dah layan katalog macam ni, kompem beli. hehe

Balas
avatar
admin
22 September 2014 at 14:06 ×

oh, saya tolong klik promoted content sekali ^^

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment