NASI GORENG UNTUK BRUNCH HARI NI

September 13, 2014




Tadaa.. Menu sarapan pagi merangkap makan tengahari untuk hari ini. Nasi goreng cili api dan telur mata berkicap. hihi. Apa punya namalah. Tak komersial langsung kan. Ok, tukar nama. Nasi goreng ape ek.. Errr blur sekejap. hihi. 

Rezeki untuk hari ini. Alhamdulillah.. Jadilah untuk makan sorang. Encik suami tak balik makan sebab tengah duty... Tak boleh balik. So, masak yang simple je.. Hai la, diet ke laut nampaknya.. Bila hari biasa boleh je tak makan nasi. Bila balik Batu Pahat, mengada je.. Makan jugak nasi. hihi. Tak ape lah, sekali sekala ye idak?. Esok kita mula balik semula.. 


You Might Also Like

11 comments

  1. nasi goreng pon sodap ,,, nak2 lagi kalau tgh lapa

    ReplyDelete
  2. simpla tapi menyelerakan tu ...

    ReplyDelete
  3. assalammualaikum sis..biasalah mkn sorg mmg tak syok.. amin, mudahakan sis akan cpt pregnt.. ni semua rezeki Allah. doalah pdNYA. jemput singgah blog zyla ye..zyla tgh buat blogwalking ni. http://terjemahanhati8.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Cik akak dari semalam dok nak makan nasi goreng....tapi gas lak habis...suruh adik lelaki beli.buat de je..hoho.....

    ReplyDelete
  5. hye assamualaikum
    anda di tag untuk Liebster Award
    Jemput lah kalau sudi
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/liebster-award_13.html

    ReplyDelete
  6. kekeke biasalah tu kak.. godaan betul nasik ni. CT diet jugak alhamdulillah. sebulan tanpa nasik tapi lepas tu selang seli. seminggu tak makan shari makan. okay boleh maintain.

    ReplyDelete
  7. aaaaaaaaaaaaa...sedapnya! dah lah malam ni member x ada.... so, xde sape nak bawakan saya g dinner. kete xde :(

    ReplyDelete
  8. akak tgh sorang kat umah + lapar belum dinner. hmmm boleh consider wat nasi goreng utk supper nih!

    ReplyDelete
  9. Saya selalu xde selera makan nasi.
    Tapi paksa diri telan juga sebab takut hypoglycaemia.

    ReplyDelete
  10. Letak nama nasing goreng asmara boleh sbb ada telur goreng d situ heeee

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS