SELAMAT PENGANTIN MADU DI TV3



Tengah layan drama Selamat Pengantin Madu kat tv3. Baru je tertengok semalam. Tu pun dah nak habis. Rasa macam best je. Ada part sedih pula masa tengok semalam kan. Tu yang sambung tengok malam ni. Tak tahu dah berapa episod. Dan tak berapa nak faham sangat jalan cerita dia. Sebab tengok semalam pun dah scene kat rumah Fasha Sandha tu. Nanti nak cari la, tengok dari mula. heee.. Lain sikit kan drama ni. Kalau cerita pukul 7 tu dah tak layan sekarang. Asyik cerita kawen paksa je. Mula mula tak suka. Gaduh gaduh. Pastu jatuh cinta. Dah tahu dah endingnya. hihi. Jangan marah eh.. Cuma cerita Kerana terpaksa aku relakan tu je yang best. Oh Indah Harlina. Ops dah lari tajuk ni. Tajuk selamat pengantin madu, cerita bab lain pula... 


Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
18 September 2014 at 23:35 ×

Selamat Pengantin Madu, Maaf Jika Aku Tak Sempuna best. Hihi.

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 08:46 ×

bst jugak cerita nie..tak suka dengan madu dia tu..gedik

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 09:03 ×

uhuhuh.. lin pun tgk cite ni. cari kat tonton ada dari episod pertama

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 09:46 ×

tak pernah tengok lagi drama ni

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 09:55 ×

selamat pengantin madu??sy kalau tgk cerita nie mmg emo sikit..ada lagi ke perempuan sebaik fasha sandha tu??tergamaknya suami dia...omggg emosi sekejap..hihi

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 14:45 ×

sy pon layan cite ni kak. memang sedih tgk fasha kena madu dengan suami dia. padahal dah ada bini n anak yang boleh buat dia bahagia still nak kawen lain. hehe. ni mesti ada rahsia punya ni. lepas pengantin madu tengok kristal maya plak. hehe.
sy pon xlayan dah cite kul 7 sebab cite zul ariffin dah habes :)

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 15:26 ×

sukaa tengok drama kalo ade fahrin aje hahahaks.. crush artis CT wakakaka

Balas
avatar
admin
20 September 2014 at 03:44 ×

Ohh besy ya,..akak tak follow sbb ingat citer kawen paksa jugak. Penat dah layan citer2 camti. Nanti nak try tgk la.

Balas
avatar
admin
20 September 2014 at 18:33 ×

ya betul ros.. drama jam 7pm sekarang xbest sgt..hehe xlayan pon

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 09:07 ×

Cx blacklist trs cerite2 yg curang mrang, mendua madu padu bagai ni. Tk suke .huhu drp emosi gaban, better tkya tgk. Sng cite. Haha

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 13:35 ×

ramai kata best citer ni

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 14:57 ×

akak ni x minat sgt citer melayu mmg x tahu langsung citer ni

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 18:00 ×

Akak x layan citer melayu terutana time maghrib tu tu tp ada gak citer melayu yg menarik :-)

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 13:35 ×

betul2 best ek? nak kena tengok online la kalau betul2 best..hihi..

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 16:58 ×

ala, tak tengok pun. kerja.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment