SELAMAT PENGANTIN MADU DI TV3 - INILAH REALITI

Thursday, 18 September 2014

SELAMAT PENGANTIN MADU DI TV3



Tengah layan drama Selamat Pengantin Madu kat tv3. Baru je tertengok semalam. Tu pun dah nak habis. Rasa macam best je. Ada part sedih pula masa tengok semalam kan. Tu yang sambung tengok malam ni. Tak tahu dah berapa episod. Dan tak berapa nak faham sangat jalan cerita dia. Sebab tengok semalam pun dah scene kat rumah Fasha Sandha tu. Nanti nak cari la, tengok dari mula. heee.. Lain sikit kan drama ni. Kalau cerita pukul 7 tu dah tak layan sekarang. Asyik cerita kawen paksa je. Mula mula tak suka. Gaduh gaduh. Pastu jatuh cinta. Dah tahu dah endingnya. hihi. Jangan marah eh.. Cuma cerita Kerana terpaksa aku relakan tu je yang best. Oh Indah Harlina. Ops dah lari tajuk ni. Tajuk selamat pengantin madu, cerita bab lain pula... 


16 comments:

  1. Selamat Pengantin Madu, Maaf Jika Aku Tak Sempuna best. Hihi.

    ReplyDelete
  2. bst jugak cerita nie..tak suka dengan madu dia tu..gedik

    ReplyDelete
  3. uhuhuh.. lin pun tgk cite ni. cari kat tonton ada dari episod pertama

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin madu??sy kalau tgk cerita nie mmg emo sikit..ada lagi ke perempuan sebaik fasha sandha tu??tergamaknya suami dia...omggg emosi sekejap..hihi

    ReplyDelete
  5. sy pon layan cite ni kak. memang sedih tgk fasha kena madu dengan suami dia. padahal dah ada bini n anak yang boleh buat dia bahagia still nak kawen lain. hehe. ni mesti ada rahsia punya ni. lepas pengantin madu tengok kristal maya plak. hehe.
    sy pon xlayan dah cite kul 7 sebab cite zul ariffin dah habes :)

    ReplyDelete
  6. sukaa tengok drama kalo ade fahrin aje hahahaks.. crush artis CT wakakaka

    ReplyDelete
  7. Ohh besy ya,..akak tak follow sbb ingat citer kawen paksa jugak. Penat dah layan citer2 camti. Nanti nak try tgk la.

    ReplyDelete
  8. ya betul ros.. drama jam 7pm sekarang xbest sgt..hehe xlayan pon

    ReplyDelete
  9. Cx blacklist trs cerite2 yg curang mrang, mendua madu padu bagai ni. Tk suke .huhu drp emosi gaban, better tkya tgk. Sng cite. Haha

    ReplyDelete
  10. akak ni x minat sgt citer melayu mmg x tahu langsung citer ni

    ReplyDelete
  11. Akak x layan citer melayu terutana time maghrib tu tu tp ada gak citer melayu yg menarik :-)

    ReplyDelete
  12. betul2 best ek? nak kena tengok online la kalau betul2 best..hihi..

    ReplyDelete