Spaghetti with meatballs SEDAP!


Ni menu brunch (breakfast+lunch) hari merdeka saya. Hari Ahad lepas, adik lelaki saya yang masakkan.. Adik saya datang rumah saya, saje jalan-jalan.. Jauh tau, dari Kedah mai Johor :) hikhik.. Alang-alang dah mai, bolehlah kakak manje manje sikit kan. Tu yang minta dia masakkan spagetthi tu.. 

Sedapnya dia masak. Aih, kakak kenalah puji adik kan?. Barulah adik akan masak lagi lepas ni :)


Dah tak perlu ke Pizza Hut atau ke Secret Recipe dah pasni kalau nak makan spagetthi.. Buat je sendiri.. Mudah.. hihi.. Adik dah turunkan ilmu :)




Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
2 September 2014 at 10:04 ×

Sedapnya..nak buat jugak la hujung minggu nanti

http://acikwatie.blogspot.com/

Balas
avatar
admin
2 September 2014 at 10:17 ×

waii.. pepagi dah buat orang terliur.. hehehe

Balas
avatar
admin
lia
2 September 2014 at 10:41 ×

wahhhh pandai adik Ros masak... lelaki kan... untung saper kawan dgn dia ;)

Balas
avatar
admin
2 September 2014 at 11:01 ×

Uish..teriur tengok meatball tu

Balas
avatar
admin
2 September 2014 at 11:18 ×

mmg sedap nampaknyer terutama ngn meatball yg beso tuh... nyum2

Balas
avatar
admin
2 September 2014 at 11:40 ×

terliur tengok spegeti tu..

Balas
avatar
admin
2 September 2014 at 13:34 ×

nampak menyelerakan bebenor!

Balas
avatar
admin
3 September 2014 at 13:41 ×

mak ai..terliur pulka tgk time lunch nih

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment