Spaghetti with meatballs SEDAP!

September 02, 2014


Ni menu brunch (breakfast+lunch) hari merdeka saya. Hari Ahad lepas, adik lelaki saya yang masakkan.. Adik saya datang rumah saya, saje jalan-jalan.. Jauh tau, dari Kedah mai Johor :) hikhik.. Alang-alang dah mai, bolehlah kakak manje manje sikit kan. Tu yang minta dia masakkan spagetthi tu.. 

Sedapnya dia masak. Aih, kakak kenalah puji adik kan?. Barulah adik akan masak lagi lepas ni :)


Dah tak perlu ke Pizza Hut atau ke Secret Recipe dah pasni kalau nak makan spagetthi.. Buat je sendiri.. Mudah.. hihi.. Adik dah turunkan ilmu :)




You Might Also Like

12 comments

  1. Sedapnya..nak buat jugak la hujung minggu nanti

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. waii.. pepagi dah buat orang terliur.. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh pandai adik Ros masak... lelaki kan... untung saper kawan dgn dia ;)

    ReplyDelete
  4. Uish..teriur tengok meatball tu

    ReplyDelete
  5. mmg sedap nampaknyer terutama ngn meatball yg beso tuh... nyum2

    ReplyDelete
  6. mak ai..terliur pulka tgk time lunch nih

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS