TAK PERLU WALLPAPER LAGI! - INILAH REALITI

Tuesday, 23 September 2014

TAK PERLU WALLPAPER LAGI!



Pagi ni dok belek-belek fb, pastu terjumpa sesuatu yang menarik. Apakah? Ni ha :




SUMBER : SINI


Cantiknya... Dah tak payah beli wallpaper pastu nak tampal kat dinding.. Beli je ni, terus boleh cat sendiri.. hihi.. Tapi, tak tahulah ada jual kat mana.. Macam-macam corak yang ada... 


19 comments:

  1. wahh..cantik..tapi macam perlu ketekunan jugak je nak cat macam ni..huhu

    ReplyDelete
  2. wahhh canteknye... sennang keje cmni..
    kalau tau kat mane jual gtau yeee

    ReplyDelete
  3. wahh..sapa la yang empunya idea yang bernas nie kan..tapi nak roll tu mesti owg yang pandi cat..kalau tak mesti tak mcm dlm pic tue..

    ReplyDelete
  4. lawa ^^, tapi kalau nak mengecat tu kena verticular je la memanjang kan?

    kalau tiba-tiba tersenget sikit, macam mana corak dia? senget juga ke???

    ReplyDelete
  5. lah cantiknya...jimat kan,,.klo mcm ni...mana nak cari..hihi

    ReplyDelete
  6. wowww cantiknyaa!! kalau ada memang nak beli ni

    ReplyDelete
  7. jimat tang kertas kan. guna cat je. hukhuk

    ReplyDelete
  8. oo ni kan penggelek cat bercorak kat dinding tu kan..dah lama kan..cuma corak bunga2 ni baru ni nampak

    ReplyDelete
  9. Cantik, lagi sng guna yg ni dr wallpaper rasanya...;-)

    ReplyDelete
  10. cantik & menarik utk orang yang pandai mengecat hihihi macam akak yang sloppy ni lain jadi bunganya nanti.

    Akak ada satu macam ni, saiz lebih kecil guna untuk buat hiasan kraf...hmmm itu pun menggigil nak kekalkan pressure supaya corak cantik :)

    ReplyDelete
  11. First time nampak. Haha. Sekarang zaman orang malas. So bnyk benda dicipta :)

    ReplyDelete