TAK PERLU WALLPAPER LAGI!



Pagi ni dok belek-belek fb, pastu terjumpa sesuatu yang menarik. Apakah? Ni ha :




SUMBER : SINI


Cantiknya... Dah tak payah beli wallpaper pastu nak tampal kat dinding.. Beli je ni, terus boleh cat sendiri.. hihi.. Tapi, tak tahulah ada jual kat mana.. Macam-macam corak yang ada... 


Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
23 September 2014 at 08:25 ×

wow.. memang cantiklah... :)

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 08:40 ×

wahh..cantik..tapi macam perlu ketekunan jugak je nak cat macam ni..huhu

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 09:24 ×

Nampak menarik la kan..

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 09:25 ×

wahhh canteknye... sennang keje cmni..
kalau tau kat mane jual gtau yeee

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 09:45 ×

wahh..sapa la yang empunya idea yang bernas nie kan..tapi nak roll tu mesti owg yang pandi cat..kalau tak mesti tak mcm dlm pic tue..

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 10:06 ×

lawa ^^, tapi kalau nak mengecat tu kena verticular je la memanjang kan?

kalau tiba-tiba tersenget sikit, macam mana corak dia? senget juga ke???

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 10:36 ×

lah cantiknya...jimat kan,,.klo mcm ni...mana nak cari..hihi

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 12:10 ×

wowww cantiknyaa!! kalau ada memang nak beli ni

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 12:34 ×

jimat tang kertas kan. guna cat je. hukhuk

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 12:47 ×

oo ni kan penggelek cat bercorak kat dinding tu kan..dah lama kan..cuma corak bunga2 ni baru ni nampak

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 13:35 ×

Cantik, lagi sng guna yg ni dr wallpaper rasanya...;-)

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 15:26 ×

cantik & menarik utk orang yang pandai mengecat hihihi macam akak yang sloppy ni lain jadi bunganya nanti.

Akak ada satu macam ni, saiz lebih kecil guna untuk buat hiasan kraf...hmmm itu pun menggigil nak kekalkan pressure supaya corak cantik :)

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 16:56 ×

cantik.. tapi kami tak minat..

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 23:08 ×

First time nampak. Haha. Sekarang zaman orang malas. So bnyk benda dicipta :)

Balas
avatar
admin
25 September 2014 at 00:48 ×

Ehh..bestnya.
Wallpaper mahal tau.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment