THE LIEBSTER AWARD #4

September 15, 2014


Telah di tag oleh CT HUMAIRAH. Terima kasih yer sudi tag Kak Ros :)



1. Jujur punya opinion tentang blog aku ini ?

Simple dan menarik. Entry percutian tu best!


Korang suka tak blog aku ?

Suka.

Kenape ? 

Blog CT punya susun atur Kak Ros suka sebab simple. Tak merumitkan pengunjung. Lagi satu kisah CT travel.. Rasa macam nak pergi jugak!

Benda yang perlu ada dalam bag korang sebelum nak keluar rumah ?

Handphone, duit, kunci rumah.

Negara idaman korang untuk travel ?

Turki

Pengalaman travel paling best dalam hidup ?

Tak pernah ke luar negara. Travel dalam Malaysia je. Semua pun best :)

Habit tidur korang ? 

Tak boleh tidur dalam gelap.(kena ada cahaya sikit jugak)

Fast food favourite korang ?

Tok wan (kfc)

Favourite KPOP idol ? 

Tak minat KPOP.

Handphone korang sekarang ?

Samsung S3

Cita cita / Impian / Keinginan ?

Bergelar ibu. (doakan yer)


************

Sekian.

p/s: Bila ditag, belum mampu nak tag orang lain dengan soalan-soalan yang baru. Kekangan masa:(







You Might Also Like

26 comments

  1. Wahh, mesti feymes sampai ditag oleh kawan-kawan. Hehehe.
    Apapun, dahulukan apa yang penting. Berblog bila ada keperluan. Tahniah.

    ReplyDelete
  2. Oh, ros tak suka tido dalam gelap eh. Akak tak boleh tido klu ada cahaya.
    Nway, akak doakan impian ros akan jadi kenyataan dalam masa terdekat.

    ReplyDelete
  3. untuk impian akak yang tersebar itu CT doakaan semoga tercapai :D Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik janji akan sendiri jangan give up and teruskan berdoa.

    lajuuuu gila akak jaawab. terharu :D

    ReplyDelete
  4. soalan untuk adik2 gitu..siap ada kpop idol lagi..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tapi masalahnyaaa CT bukan adik adik lagi kekeke.. da bertahun minat ni tak tau bila nak stop.

      Delete
  5. huhu.. sama lah kita tak boleh tidur dalam gelap... kalau tak terkebil2 jer mata tu... tengok sanaa... tengok sini... :D

    ReplyDelete
  6. ASSALAMMUALAIKUM SALAM KENAL..

    TERIMA KSIH FOLLOW BLOG SAYA YG NI

    http://thisiera.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html?showComment=1410766184464#c4551637692216809163

    SAYA DAH FOLLOW BLOG NI JUGAK FOLLOWER #966

    ReplyDelete
  7. tok wan.. hehehehe... tergelak kejap kat situ. XP

    saya pun tidur kena ada cahaya sikit. kalau x, mulalah bayang tu bayang ni -.-

    wah, nenek saya baru je balik dari Turki. makin tua makin kuat pula dia berjalan. kalah saya. haha

    datang klik iklan HP sini ^^,

    ReplyDelete
  8. moga impian ros termakbul. amin

    ReplyDelete
  9. saya pun suka tidur ada cahaya , tak perlu terang sangat lah . asal ada cahaya wpun dr luar tingkap ... tak lah meraba bila terjaga kan ...

    ReplyDelete
  10. Bagus ada liebster award dan versatile award, boleh mengusik, mengenali. Hehe. ^_^

    ReplyDelete
  11. Anda ditag:
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1-tagged-by-farrah-mf.html

    ReplyDelete
  12. soalan yg last tu, semoga dimakbulkan hendaknya. amin! :D

    ReplyDelete
  13. Semoga impian untuk bergelar ibu termakbul.. Amin.. Doakan untuk saya juga ye.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  14. semoga segala yg diinginkan tercapai :)

    ReplyDelete
  15. dah lama akak tak main tag2 macam ni ros
    terinagt kenangan masa mula berblog :)

    ReplyDelete
  16. dah lama x masuk segmen dan tag rakan2 blogger

    ReplyDelete
  17. ciksu doakan buat rakan rakan yg menanti.pasti ada.doa usaha ikhtiar tawakal.inshaa Allah :)

    ReplyDelete
  18. Sentiasa doakan ros beroleh cahayamata.
    Insyaallah.
    Menjadi ibu ni banyak dugaannya.
    Memang 99% berbeza dari masa hidup berdua.
    Pemat tu mmg ada tapi seronok sangat.

    ReplyDelete
  19. Akak doakan semoga impian ros tu tercapai amin, jgn putus asa ye pekak kan je telinga ngan kata2 org keliling tu

    ReplyDelete
  20. Sabar ye ros, semoga impian tercapai aminnn

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion