THE LIEBSTER AWARD #4


Telah di tag oleh CT HUMAIRAH. Terima kasih yer sudi tag Kak Ros :)



1. Jujur punya opinion tentang blog aku ini ?

Simple dan menarik. Entry percutian tu best!


Korang suka tak blog aku ?

Suka.

Kenape ? 

Blog CT punya susun atur Kak Ros suka sebab simple. Tak merumitkan pengunjung. Lagi satu kisah CT travel.. Rasa macam nak pergi jugak!

Benda yang perlu ada dalam bag korang sebelum nak keluar rumah ?

Handphone, duit, kunci rumah.

Negara idaman korang untuk travel ?

Turki

Pengalaman travel paling best dalam hidup ?

Tak pernah ke luar negara. Travel dalam Malaysia je. Semua pun best :)

Habit tidur korang ? 

Tak boleh tidur dalam gelap.(kena ada cahaya sikit jugak)

Fast food favourite korang ?

Tok wan (kfc)

Favourite KPOP idol ? 

Tak minat KPOP.

Handphone korang sekarang ?

Samsung S3

Cita cita / Impian / Keinginan ?

Bergelar ibu. (doakan yer)


************

Sekian.

p/s: Bila ditag, belum mampu nak tag orang lain dengan soalan-soalan yang baru. Kekangan masa:(







Previous
Next Post »

26 comments

Click here for comments
15 September 2014 at 15:09 ×

semoga impia tue termakbul

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 15:11 ×

Wahh, mesti feymes sampai ditag oleh kawan-kawan. Hehehe.
Apapun, dahulukan apa yang penting. Berblog bila ada keperluan. Tahniah.

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 15:22 ×

Oh, ros tak suka tido dalam gelap eh. Akak tak boleh tido klu ada cahaya.
Nway, akak doakan impian ros akan jadi kenyataan dalam masa terdekat.

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 15:42 ×

untuk impian akak yang tersebar itu CT doakaan semoga tercapai :D Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik janji akan sendiri jangan give up and teruskan berdoa.

lajuuuu gila akak jaawab. terharu :D

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 16:08 ×

selamat berliebster award ros...

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 16:26 ×

soalan untuk adik2 gitu..siap ada kpop idol lagi..heheh

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 16:29 ×

huhu.. sama lah kita tak boleh tidur dalam gelap... kalau tak terkebil2 jer mata tu... tengok sanaa... tengok sini... :D

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 17:24 ×

ASSALAMMUALAIKUM SALAM KENAL..

TERIMA KSIH FOLLOW BLOG SAYA YG NI

http://thisiera.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html?showComment=1410766184464#c4551637692216809163

SAYA DAH FOLLOW BLOG NI JUGAK FOLLOWER #966

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 19:11 ×

tok wan.. hehehehe... tergelak kejap kat situ. XP

saya pun tidur kena ada cahaya sikit. kalau x, mulalah bayang tu bayang ni -.-

wah, nenek saya baru je balik dari Turki. makin tua makin kuat pula dia berjalan. kalah saya. haha

datang klik iklan HP sini ^^,

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 19:24 ×

moga impian ros termakbul. amin

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 20:33 ×

saya pun suka tidur ada cahaya , tak perlu terang sangat lah . asal ada cahaya wpun dr luar tingkap ... tak lah meraba bila terjaga kan ...

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 22:05 ×

Bagus ada liebster award dan versatile award, boleh mengusik, mengenali. Hehe. ^_^

Balas
avatar
admin
15 September 2014 at 22:59 ×

Anda ditag:
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1-tagged-by-farrah-mf.html

Balas
avatar
admin
16 September 2014 at 09:06 ×

soalan yg last tu, semoga dimakbulkan hendaknya. amin! :D

Balas
avatar
admin
16 September 2014 at 09:26 ×

Semoga impian untuk bergelar ibu termakbul.. Amin.. Doakan untuk saya juga ye.. ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

Balas
avatar
admin
16 September 2014 at 16:46 ×

semoga segala yg diinginkan tercapai :)

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 06:39 ×

dah lama akak tak main tag2 macam ni ros
terinagt kenangan masa mula berblog :)

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 10:33 ×

dah lama x masuk segmen dan tag rakan2 blogger

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 09:27 ×

ciksu doakan buat rakan rakan yg menanti.pasti ada.doa usaha ikhtiar tawakal.inshaa Allah :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 17:29 ×

hahaha tapi masalahnyaaa CT bukan adik adik lagi kekeke.. da bertahun minat ni tak tau bila nak stop.

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 23:20 ×

Sentiasa doakan ros beroleh cahayamata.
Insyaallah.
Menjadi ibu ni banyak dugaannya.
Memang 99% berbeza dari masa hidup berdua.
Pemat tu mmg ada tapi seronok sangat.

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 20:16 ×

Akak doakan semoga impian ros tu tercapai amin, jgn putus asa ye pekak kan je telinga ngan kata2 org keliling tu

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 20:20 ×

Sabar ye ros, semoga impian tercapai aminnn

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment