THE LIEBSTER AWARD #5



    Telah di tag oleh DR SHIKIN. Terima kasih yer sudi tag Ros :)






1. Anak keberapa daripada berapa?
Anak keempat dari lima adik beradik.

2. Warna kegemaran?
Purple.

3. Makanan & minuman kegemaran?
Udang dan Nescafe

4. Pernah ada best friend tak? Siapa & dia kat mana sekarang?
Pernah. Salah seorangnya, Wawa. Bekerja di Kedah.

5. Cita-cita masa kecil?
 Peguam.

6. Adakah cita-cita tu dah tercapai sekarang?
Tidak.

7. Sifat positif yang ada dalam diri?
Tabah

8. Sifat negative yang ada dalam diri?
Lemah dengan pujukan/tak sampai hati.

9. Berapa ramai boyfriend/ girlfriend pernah ada (dulu -> sekarang, erkkk..)
Tak perlu diceritakan kot.

10. Tiga ciri utama yang korang bagi pada pasangan sebelum bergelar suami/isteri?
-Tidak panas baran.
-Hormat keluarga saya.
-Bertanggungjawab

11. Apa agaknya reaksi korang kalau pasangan korang tak menepati ciri-ciri kat atas bila dah sah jadi suami/ isteri?
Alhamdulillah, menepati.



Sekian.


Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
17 September 2014 at 15:57 ×

ringkas jawapan nya. hehehe

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:00 ×

Ciri ciri suami yang memang diperlukan oleh semua isteri kan?

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 16:37 ×

naniey pun tak suka ada sikap panas baran dalam rumah tangga..xkira lah sikap tu dr suami or isteri...

Balas
avatar
admin
17 September 2014 at 17:27 ×

wahh cita2 jadi peguam tuu

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 09:22 ×

alhamdulillah.
takut kan kalau yg jenis panas baran

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 17:27 ×

soalan no 9 soalan mencekik namaaanya kekeke

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 23:28 ×

Alhamdulillah.
Semoga kekal bahagia ke jannah.

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 18:42 ×

Senyum akak bila baca jawapan no 9 :-)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment