THE LIEBSTER AWARD #5

September 17, 2014



    Telah di tag oleh DR SHIKIN. Terima kasih yer sudi tag Ros :)






1. Anak keberapa daripada berapa?
Anak keempat dari lima adik beradik.

2. Warna kegemaran?
Purple.

3. Makanan & minuman kegemaran?
Udang dan Nescafe

4. Pernah ada best friend tak? Siapa & dia kat mana sekarang?
Pernah. Salah seorangnya, Wawa. Bekerja di Kedah.

5. Cita-cita masa kecil?
 Peguam.

6. Adakah cita-cita tu dah tercapai sekarang?
Tidak.

7. Sifat positif yang ada dalam diri?
Tabah

8. Sifat negative yang ada dalam diri?
Lemah dengan pujukan/tak sampai hati.

9. Berapa ramai boyfriend/ girlfriend pernah ada (dulu -> sekarang, erkkk..)
Tak perlu diceritakan kot.

10. Tiga ciri utama yang korang bagi pada pasangan sebelum bergelar suami/isteri?
-Tidak panas baran.
-Hormat keluarga saya.
-Bertanggungjawab

11. Apa agaknya reaksi korang kalau pasangan korang tak menepati ciri-ciri kat atas bila dah sah jadi suami/ isteri?
Alhamdulillah, menepati.



Sekian.


You Might Also Like

8 comments

  1. Ciri ciri suami yang memang diperlukan oleh semua isteri kan?

    ReplyDelete
  2. naniey pun tak suka ada sikap panas baran dalam rumah tangga..xkira lah sikap tu dr suami or isteri...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.
    takut kan kalau yg jenis panas baran

    ReplyDelete
  4. soalan no 9 soalan mencekik namaaanya kekeke

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.
    Semoga kekal bahagia ke jannah.

    ReplyDelete
  6. Senyum akak bila baca jawapan no 9 :-)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS