THE LIEBSTER AWARD #7 - INILAH REALITI

Tuesday, 23 September 2014

THE LIEBSTER AWARD #7



Kali ni saya telah ditag oleh YATIE FIZZY.  Terima kasih sudi tag Ros :)



1. Adakah anda seorang yang peramah? 
Pemalu tapi peramah.(tak menjawab soalan kan)

2.Tinggal kat mana , best tak area tu?
Sekarang duduk JB atas tuntutan kerja. Setakat ni memang best! hihi.

3. Warna kesukaan?
Ungu.

4. Pernah pergi Krabi tak?
Tak pernah pergi,. Dok tengok member je pergi . Macam best je kan :)

5. Bila kali terakhir anda tengok wayang & dimana?
Tengok bulan lepas dekat Aeon Tebrau.

6. Perkara yang paling membanggakan yang pernah anda capai melalui blog anda?
Dapat kenalan baru yang ramai, bila kenalan blogger bagi penghargaan dalam bentuk entry dan hadiah dan dapat cash out duit nuffnang. hihi.

7. Siapa dihati anda & kenapa dia istimewa pada anda?
Keluarga. Jawapannya?.. Tak ada sebab untuk saya anggap mereka istimewa. Kerana memang teristimewa!

8. Senaraikan 5 perkara yang anda benci?
Gelap.
Orang yang suka mengipas.
Mungkiri janji.
Tersepit di antara dua individu.
Bersepah.

9. Suka filem hindustan & siapa 5 artis yang diminati?
Suka jugak filem hindustan. Artis diminati?. Minat biasa-biasa je. 

10. Apakah pendapat anda tentang entri-entri ai? 
Best. Suka baca entry makanan :) hihi

11. Rasa-rasa ai neh comel tak? haha 
Nak kena jawab dengan jujur ke ni?. hihihi.

*****

Sekian :)


17 comments:

  1. Hi Ros, suka juga kalau kene jawab soalan yang ditag begitu :)

    ReplyDelete
  2. siapa x tahu lagi kak ros suka warna purple, saya cekik2 leher dia. haha, jahat x? xP

    tu la kan. tengok Krabi macam best je... hmm...


    saya pun x suka gelap!!! :O

    ReplyDelete
  3. patut lah blog warna ungu, sy pun minat sgt ngan wana ungu

    ReplyDelete
  4. Akak dgr kos sara hidup d jb tinggi betul ke?

    ReplyDelete
  5. betul la kata Amy J..kalau tak tahu lagi ros suka kaler pepel memang kena cekik leher dia..haha..

    ReplyDelete
  6. hehe.. semestinya family la insan y pling dekat di hati

    ReplyDelete
  7. Bersepah tu memang sama saya x suka sangat.

    ReplyDelete
  8. samalah pemalu tapi bila kenal ramah tau..hehhe

    ReplyDelete
  9. Pemalu dan peramah. Rare ni kak. Hehe

    ReplyDelete
  10. tenkiu sebab sudi jawab... maaf la lambat berkunjung balas, org dalam tengah meragam neh ... huhu

    ReplyDelete