THE LIEBSTER AWARD #7



Kali ni saya telah ditag oleh YATIE FIZZY.  Terima kasih sudi tag Ros :)



1. Adakah anda seorang yang peramah? 
Pemalu tapi peramah.(tak menjawab soalan kan)

2.Tinggal kat mana , best tak area tu?
Sekarang duduk JB atas tuntutan kerja. Setakat ni memang best! hihi.

3. Warna kesukaan?
Ungu.

4. Pernah pergi Krabi tak?
Tak pernah pergi,. Dok tengok member je pergi . Macam best je kan :)

5. Bila kali terakhir anda tengok wayang & dimana?
Tengok bulan lepas dekat Aeon Tebrau.

6. Perkara yang paling membanggakan yang pernah anda capai melalui blog anda?
Dapat kenalan baru yang ramai, bila kenalan blogger bagi penghargaan dalam bentuk entry dan hadiah dan dapat cash out duit nuffnang. hihi.

7. Siapa dihati anda & kenapa dia istimewa pada anda?
Keluarga. Jawapannya?.. Tak ada sebab untuk saya anggap mereka istimewa. Kerana memang teristimewa!

8. Senaraikan 5 perkara yang anda benci?
Gelap.
Orang yang suka mengipas.
Mungkiri janji.
Tersepit di antara dua individu.
Bersepah.

9. Suka filem hindustan & siapa 5 artis yang diminati?
Suka jugak filem hindustan. Artis diminati?. Minat biasa-biasa je. 

10. Apakah pendapat anda tentang entri-entri ai? 
Best. Suka baca entry makanan :) hihi

11. Rasa-rasa ai neh comel tak? haha 
Nak kena jawab dengan jujur ke ni?. hihihi.

*****

Sekian :)


Previous
Next Post »

17 comments

Click here for comments
23 September 2014 at 16:22 ×

singgah sini ....salam kenal

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 16:22 ×

singgah sini ....salam kenal

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 16:35 ×

selamat berliebster award ros...

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 16:55 ×

tak habis-habis ungu kau kan. hihi

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 17:15 ×

Hi Ros, suka juga kalau kene jawab soalan yang ditag begitu :)

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 18:45 ×

Akak minat shahrukh kahan..:p

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 21:26 ×

selamat menjawab...^_^

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 22:16 ×

siapa x tahu lagi kak ros suka warna purple, saya cekik2 leher dia. haha, jahat x? xP

tu la kan. tengok Krabi macam best je... hmm...


saya pun x suka gelap!!! :O

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 22:49 ×

patut lah blog warna ungu, sy pun minat sgt ngan wana ungu

Balas
avatar
admin
23 September 2014 at 23:13 ×

Akak dgr kos sara hidup d jb tinggi betul ke?

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 09:00 ×

MV pun tak suka org kaki kipas

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 10:01 ×

betul la kata Amy J..kalau tak tahu lagi ros suka kaler pepel memang kena cekik leher dia..haha..

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 13:21 ×

hehe.. semestinya family la insan y pling dekat di hati

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 14:16 ×

Bersepah tu memang sama saya x suka sangat.

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 15:35 ×

samalah pemalu tapi bila kenal ramah tau..hehhe

Balas
avatar
admin
24 September 2014 at 23:04 ×

Pemalu dan peramah. Rare ni kak. Hehe

Balas
avatar
admin
25 September 2014 at 08:44 ×

tenkiu sebab sudi jawab... maaf la lambat berkunjung balas, org dalam tengah meragam neh ... huhu

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment