TUKAR HEADER LAGI



Baru je tukar header lepas raya baru ni. Minggu lepas tukar lagi. Tak tahu kenapa.. Kalau dulu, saya ada letak gambar anak sedara saya. Kali ni rasa nak yang simple-simple je. Haa, kan dah simple betul ni. hikhik..


Thank you to adik Amy J, sebab perasan header Kak Ros dah bertukar. hihi.. 


Tapi header kak Ros tak macam header blog Amy J.. Cantik sangat.. Ada gerak-gerak. hihi.. Nanti ajar Kak Ros eh.. 



Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
14 September 2014 at 11:02 ×

ha', memang nampak simple but still reflects you. ^^, comel je... hehe...

saya pnya garang sangat, macam saya juga xP

boleh, nnti ada masa saya ajar ye. hehe

Balas
avatar
admin
14 September 2014 at 15:17 ×

ok je tu ros.. melambangkan ros seorang yg simple

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 23:52 ×

Comel.
Saya je x tukar2.
Takde idea. Ermmm..

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 21:24 ×

Akak suka nampak simple tp cantik

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment