TUKAR HEADER LAGI

September 14, 2014



Baru je tukar header lepas raya baru ni. Minggu lepas tukar lagi. Tak tahu kenapa.. Kalau dulu, saya ada letak gambar anak sedara saya. Kali ni rasa nak yang simple-simple je. Haa, kan dah simple betul ni. hikhik..


Thank you to adik Amy J, sebab perasan header Kak Ros dah bertukar. hihi.. 


Tapi header kak Ros tak macam header blog Amy J.. Cantik sangat.. Ada gerak-gerak. hihi.. Nanti ajar Kak Ros eh.. 



You Might Also Like

4 comments

  1. ha', memang nampak simple but still reflects you. ^^, comel je... hehe...

    saya pnya garang sangat, macam saya juga xP

    boleh, nnti ada masa saya ajar ye. hehe

    ReplyDelete
  2. ok je tu ros.. melambangkan ros seorang yg simple

    ReplyDelete
  3. Comel.
    Saya je x tukar2.
    Takde idea. Ermmm..

    ReplyDelete
  4. Akak suka nampak simple tp cantik

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion