UNIKNYA KITA - INILAH REALITI

Monday, 8 September 2014

UNIKNYA KITA



SUMBER : FB IKIM FM

Selamat pagi . Mulakan hari ini dengan senyuman dan tingkahlaku yang positif :)



10 comments:

  1. Insya Allah..Allah dah beri yang terbaik untuk kita.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    selamat pagi
    singgah pagi isnin :)

    ReplyDelete
  3. Assalammu'alaikum ros. salam isnin. semoga ceria2 selalu ya :)

    ReplyDelete
  4. kuasa ALLAH yg menjadikan setiap manusia tu unik kan.

    ReplyDelete
  5. selamat petang sbb akak komen dh petang :-) jika bangun pagi think +ve n mulakan dgn senyuman mesti seharian tu kita akan rasa bahagia je..akk pernah try

    ReplyDelete
  6. Allah SWT dah jadikan kita dalam rupa bentuk terbaik mengikut diri memasing. kita kena belajar bersyukur kerana sebaik-baik kejadian adalah kejadian manusia :D nice sharing kak.. untuk orang orang rendah diri macam CT ni hahahha..

    ReplyDelete
  7. betul tuh..tuh ynda kebijaksanaan Allah

    ReplyDelete