CINTAKU 100% VS RINDU KAMU 200%



Baru perasan, semalam tak ada entry dikeluarkan. Tak jenguk blog pun semalam. Pegang handphone just main game je semalam. Tak updated pun blog.  Semalam juga tak datang kerja. Aduhhhh lebur cuti rehat sehari. Tak mohon pun cuti rehat. Sebab bajet nak balik jb Ahad malam atau pagi Isnin. Tapi, ada something ya g berlaku semalam, so tak jadi balik. Balik jb pagi tadi, terus masuk kerja. Bila dah pjj ni, rasa malas nak masuk kerja setelah weekend, menjadi -jadi! oh ampunkan ku. Tak sedar yang cuti rehat tinggal ciput, ada hati nak ber EL yer! Hari ni masuk kerja, terkojut eden. Atas meja penuh kertas-kertas yang perlu diambil tindakan. Jiran belah kiri masih bercuti. Jiran depan dan belakang kena jaga interview Penolong Penguasa Kastam Gred W41. So, apalagi. Saya pun tekun je hati ni ngadap kerja dan menjawab panggilan telefon dengan penuh kemesraan. hahhaha....

Dahla tak nak cerita pasal cuti rehat dah. Sedih kot. Tinggal 5 hari je. Kena berjimatlah.. 

Sejak dua menjak ni jugak, encik nuffnang sungguh romantik dengan semua blogger. Sempena raya haji kot? Ehh. hihi. Ramai blogger updated dapat Cpuv berderet-deret. Tahniah yer buat korang termasuk diri sendiri. hikhik. Tq nuffnang bagi kitorang duit raya. Boleh kita berbagi-bagi rezeki kan. Sikit sorang sikit. Banyak sorang banyak. →→→merujuk kepada jumlah Cpuv korang. hihi. 

Nuffnang, Cintaku seratus persen! hikhik. 

Apa hubungkait tajuk dengan isi ? 




Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
7 October 2014 at 21:48 ×

Ahaksss confius akak sbb tsjuk entri cam x de kaitan dgn isi tp yg pasti tahniah kerana dpt imbuhan dari nuffnang tu

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 00:55 ×

cuti tinggal 5hari je ros?? takutnya nak tunggu sampai hujung tahun ni.. takut hal emergency

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 08:45 ×

hihi cumil tajuk tapi membebel pasai cuti..samalah MV tinggai 1 hari jer

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 09:14 ×

cuti yui 4 hari je lg..huhuhu..

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 09:22 ×

saya tinggal 4 hari je cuti..heee..

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 11:25 ×

ok la tu 5 hari.. lya xde trs cuti.dh habs ks ambk ct tnpa gaji lps eksiden aritu.. ni klo cuti unpaid leave la...

ni mesti dpt earning nuff bertingkek ni.. atau dh blh cashout

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 18:53 ×

Jarang tengok cpuv sebab on handphone je.

Balas
avatar
admin
11 October 2014 at 22:36 ×

Haha ingatkan tajuk drama baru tadi.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment