CPUV 8 : PROTON PCC

October 03, 2014


Alhamdulillah.. Rezeki Jumaat. Buka akaun nuffnang dan tengok ada satu cpuv melekat. Dari Proton.


Memang cantik Proton Iriz ni kan. Warna hijau ni memang menggoda! Tengoklah gambar Proton Iriz ni:


Tergoda tak?.. Nak tahu harganya? 

Harga bermula dari RM 42,438 .
Untuk maklumat lanjut, boleh tengok kat website PROTON di SINI.

Terima kasih PROTON dan NUFFNANG!

Kalau nampak iklan tu menari -nari, jangan lupa klik yer. Terima kasih :)



You Might Also Like

13 comments

  1. besar jugak tau wpon IRIZ ni compact car...

    ReplyDelete
  2. mmg cantik....
    nak test drive pon tak tertest lagi..kekekeke

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, murah rezeki Ros!

    ReplyDelete
  4. tak faham konsep cpuv ni..kdg2 nmpk ada iklan joget2 kat blog tapi takder pun dlm nuffnang acc tu hehe

    ReplyDelete
  5. semoga rezeki terus melimpah ...

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Boleh blanje kmi nanti ;)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS