CPUV 8 : PROTON PCC - INILAH REALITI

Friday, 3 October 2014

CPUV 8 : PROTON PCC


Alhamdulillah.. Rezeki Jumaat. Buka akaun nuffnang dan tengok ada satu cpuv melekat. Dari Proton.


Memang cantik Proton Iriz ni kan. Warna hijau ni memang menggoda! Tengoklah gambar Proton Iriz ni:


Tergoda tak?.. Nak tahu harganya? 

Harga bermula dari RM 42,438 .
Untuk maklumat lanjut, boleh tengok kat website PROTON di SINI.

Terima kasih PROTON dan NUFFNANG!

Kalau nampak iklan tu menari -nari, jangan lupa klik yer. Terima kasih :)



13 comments:

  1. besar jugak tau wpon IRIZ ni compact car...

    ReplyDelete
  2. mmg cantik....
    nak test drive pon tak tertest lagi..kekekeke

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, murah rezeki Ros!

    ReplyDelete
  4. tak faham konsep cpuv ni..kdg2 nmpk ada iklan joget2 kat blog tapi takder pun dlm nuffnang acc tu hehe

    ReplyDelete
  5. semoga rezeki terus melimpah ...

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Boleh blanje kmi nanti ;)

    ReplyDelete