CPUV 8 : PROTON PCC


Alhamdulillah.. Rezeki Jumaat. Buka akaun nuffnang dan tengok ada satu cpuv melekat. Dari Proton.


Memang cantik Proton Iriz ni kan. Warna hijau ni memang menggoda! Tengoklah gambar Proton Iriz ni:


Tergoda tak?.. Nak tahu harganya? 

Harga bermula dari RM 42,438 .
Untuk maklumat lanjut, boleh tengok kat website PROTON di SINI.

Terima kasih PROTON dan NUFFNANG!

Kalau nampak iklan tu menari -nari, jangan lupa klik yer. Terima kasih :)



Previous
Next Post »

13 comments

Click here for comments
lia
3 October 2014 at 14:20 ×

besar jugak tau wpon IRIZ ni compact car...

Balas
avatar
admin
-
3 October 2014 at 14:42 ×

mmg cantik....
nak test drive pon tak tertest lagi..kekekeke

Balas
avatar
admin
3 October 2014 at 16:33 ×

Alhamdulillah, murah rezeki Ros!

Balas
avatar
admin
3 October 2014 at 16:48 ×

tak faham konsep cpuv ni..kdg2 nmpk ada iklan joget2 kat blog tapi takder pun dlm nuffnang acc tu hehe

Balas
avatar
admin
3 October 2014 at 20:24 ×

semoga rezeki terus melimpah ...

Balas
avatar
admin
4 October 2014 at 19:44 ×

tahniah kak Ros! ^^,

Balas
avatar
admin
5 October 2014 at 14:29 ×

Tahniah. Boleh blanje kmi nanti ;)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment