ENTRY HOT SEPANJANG SEPTEMBER 2014


Masih dalam mood 'awal bulan'. So, nak updated entry yang hot sepanjang bulan September . hihi.. Agaknya, entry apa yang paling banyak diterjah sepanjang bulan September kat blog saya ni.. Buka je kat ruangan 'Stats" dan pilih 'Posts'.. Ubah ke tarikh bulan September dan kita akan lihat entry kita y ang paling banyak diterjah pada bulan yang kita pilih :)
Antara 10 entry yang hot di blog saya bulan lalu ialah :



Terima kasih kerana sudi singgah tau.. Nampaknya antara entry ynag hot ialah entry 'RESEPI' dan "LIRIK LAGU",

Jom terjah entry-entry tersebut :



************


Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
1 October 2014 at 10:25 ×

amboi seronoknya kan :) tahniah

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 10:47 ×

mata kedip2 tu macam comel je bunyi dia..

entry terkini...What inside IKON connaught

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 11:28 ×

wah-wah... banyak resepi orang tengok ni. hehehe

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 11:41 ×

tahniah kak, btw thanks for sharing^^ #994

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 12:24 ×

terbaik.. entry best2 nih

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 16:38 ×

Baru tau macam mana nak cek :)
Nanti nk try tgk jgk la. Hehe. Nampaknya orang malaysia suka masak dan dengar lagu :)

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 22:57 ×

Terbaik la.. nnti jap aku pn nk check jugak apa la en3 hot akak.. =D

Balas
avatar
admin
4 October 2014 at 20:20 ×

Nape dorang cari pasal mata berkedip tu agaknya?

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment