OLE - OLE DARI CAMERON HIGHLAND



Walau tak dapat pergi Cameron Highland, tapi tetap jugak dapat ole-ole tau. Hihi. Terima kasih buat mak ayah dan kakak, juga abangku! Mak ayah bagi coklat dan tshirt. Gambar tshirt tak ambil pula. Hihi. Pastu dapat fridge magnet.. hihi. Kakak saya yang poskan last week. Maklumlah adik ni dok jauh kan..  terima kasih tau! 

P/s: mood-rindu mak ayah dan keluarga. Raya sorang lagi tahun ni. Ni raya haji keempat tak balik kampung. Huhu. Sedih memang sedih, tapi kena redhalah. Raya soranglah tahun ni. Encik suami kerja. Apakan daya.. (nangis sorang-sorang!)


Previous
Next Post »

13 comments

Click here for comments
4 October 2014 at 18:06 ×

Salam Aidil Adha...

Balas
avatar
admin
4 October 2014 at 19:39 ×

takpelah kak. nak buat macam mana kan.. suami kak ros pun tunaikan amanah dengan tanggungjawab dia.. siapalah kita nak tentang benda tu. :)

selamat hari raya aidil adha kak Ros :)

Balas
avatar
admin
4 October 2014 at 22:19 ×

Sabaq jela kak ros. Nasib baik raya haji. Selamat hari raya aidil adha :)

Balas
avatar
admin
5 October 2014 at 12:45 ×

bestnya dpt ole2.. bru juga dpt FM dr cameron. jgn sedih2 tau :)

Balas
avatar
admin
6 October 2014 at 08:42 ×

saya doakan akak preg ya..!nnt ada la peneman.hehe

insyaaAllah.

tak dapat pi,dpt ole2 pun okay la..

Balas
avatar
admin
6 October 2014 at 10:14 ×

ciannya xdapat balik.. sabar yae

Balas
avatar
admin
6 October 2014 at 20:19 ×

Jangan sedey2 adik manis :)
Walaupun keluarga jauh, mereka tetap di hati kan,...take care!

Balas
avatar
admin
7 October 2014 at 22:27 ×

Ole2 dari cameron? Itu tandanya mereka syg ros tau :-)

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 01:01 ×

jijah doakan ros cepat preggy supaya tak kesorangan lagi..

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 17:29 ×

Takpe lah..
Tak dapat gi pun tapi ole2nya dapat banyak.

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 18:45 ×

Bestnye dpt ole ole dr cameron

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 19:16 ×

Banyaknye ole ole ros dapat

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment