OLE - OLE DARI CAMERON HIGHLAND - INILAH REALITI

Saturday, 4 October 2014

OLE - OLE DARI CAMERON HIGHLAND



Walau tak dapat pergi Cameron Highland, tapi tetap jugak dapat ole-ole tau. Hihi. Terima kasih buat mak ayah dan kakak, juga abangku! Mak ayah bagi coklat dan tshirt. Gambar tshirt tak ambil pula. Hihi. Pastu dapat fridge magnet.. hihi. Kakak saya yang poskan last week. Maklumlah adik ni dok jauh kan..  terima kasih tau! 

P/s: mood-rindu mak ayah dan keluarga. Raya sorang lagi tahun ni. Ni raya haji keempat tak balik kampung. Huhu. Sedih memang sedih, tapi kena redhalah. Raya soranglah tahun ni. Encik suami kerja. Apakan daya.. (nangis sorang-sorang!)


13 comments:

  1. takpelah kak. nak buat macam mana kan.. suami kak ros pun tunaikan amanah dengan tanggungjawab dia.. siapalah kita nak tentang benda tu. :)

    selamat hari raya aidil adha kak Ros :)

    ReplyDelete
  2. Sabaq jela kak ros. Nasib baik raya haji. Selamat hari raya aidil adha :)

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt ole2.. bru juga dpt FM dr cameron. jgn sedih2 tau :)

    ReplyDelete
  4. saya doakan akak preg ya..!nnt ada la peneman.hehe

    insyaaAllah.

    tak dapat pi,dpt ole2 pun okay la..

    ReplyDelete
  5. ciannya xdapat balik.. sabar yae

    ReplyDelete
  6. Jangan sedey2 adik manis :)
    Walaupun keluarga jauh, mereka tetap di hati kan,...take care!

    ReplyDelete
  7. Ole2 dari cameron? Itu tandanya mereka syg ros tau :-)

    ReplyDelete
  8. jijah doakan ros cepat preggy supaya tak kesorangan lagi..

    ReplyDelete
  9. Takpe lah..
    Tak dapat gi pun tapi ole2nya dapat banyak.

    ReplyDelete
  10. Bestnye dpt ole ole dr cameron

    ReplyDelete