PENGOMEN SETIA SEPTEMBER 2014 - INILAH REALITI

Wednesday, 1 October 2014

PENGOMEN SETIA SEPTEMBER 2014


Apa khabar semuanya?.. Semoga semuanya sihat-sihat sahaja:)
Alhamdulillah..Masih dipanjangkan usia :)

Hari ni 1 Oktober 2014. Sekejap je kan rasa. Lagi 3 bulan dah nak masuk tahun baru..
Kalau semalam, hari ulangtahun pernikahan saya. Hari ni pulak, ulangtahun hari kenduri saya. Hahahha.. Tu pun nak habaq kan.. Jangan marah ha....

Ok, macam biasa. Kalau awal bula ni saya akan updated Pengomen Setia di blog saya kan.. So inilaha dia mereka yang tersenarai :





Tahniah buat mereka yang tersenarai, tapi yang tak tersenarai pun tak apa... Terima kasih bebanyak tau... Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan meninggalkan komen di blog ini... Terima kasih jugak buat 'silent reader' yang berkunjung... Tanpa pembaca, siapalah blog ni kan.. Moga hubungan kita sesama blogger bertambat erat gitu :)



18 comments:

  1. Terima kasih jugak buat Ros yang selalu singgah di blog sis JM tu :-)

    Eh..eh..header yg tukar...cute lah :-)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih juga sebab selalu singgah dan komen di blog CP

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yg tersenarai..macam kenal je smua ni..hehehe..

    ReplyDelete
  4. semoga terus menghasilkan karya yang terbaikk...singgah sini salam oktober..hihi

    ReplyDelete
  5. semoga terus menghasilkan karya yang terbaikk...singgah sini salam oktober..hihi

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua...rajin diorg bw n drop komen kan..

    ReplyDelete
  7. nama saya ada lagi. weeee~

    ReplyDelete
  8. mereka semua kaki komn ni terbaik

    ReplyDelete
  9. Mekaseh jugak kak ros sebab selalu sudi singgah blog sy ;)

    ReplyDelete
  10. Thanks sudi terjah blog akak jugak

    ReplyDelete
  11. Thanks sudi terjah blog akak jugak

    ReplyDelete
  12. Thanks sudi singgah blog akak n tglkan komen jugak

    ReplyDelete