PENGOMEN SETIA SEPTEMBER 2014


Apa khabar semuanya?.. Semoga semuanya sihat-sihat sahaja:)
Alhamdulillah..Masih dipanjangkan usia :)

Hari ni 1 Oktober 2014. Sekejap je kan rasa. Lagi 3 bulan dah nak masuk tahun baru..
Kalau semalam, hari ulangtahun pernikahan saya. Hari ni pulak, ulangtahun hari kenduri saya. Hahahha.. Tu pun nak habaq kan.. Jangan marah ha....

Ok, macam biasa. Kalau awal bula ni saya akan updated Pengomen Setia di blog saya kan.. So inilaha dia mereka yang tersenarai :





Tahniah buat mereka yang tersenarai, tapi yang tak tersenarai pun tak apa... Terima kasih bebanyak tau... Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan meninggalkan komen di blog ini... Terima kasih jugak buat 'silent reader' yang berkunjung... Tanpa pembaca, siapalah blog ni kan.. Moga hubungan kita sesama blogger bertambat erat gitu :)



Previous
Next Post »

18 comments

Click here for comments
1 October 2014 at 08:05 ×

Terima kasih jugak buat Ros yang selalu singgah di blog sis JM tu :-)

Eh..eh..header yg tukar...cute lah :-)

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 08:33 ×

Terima kasih juga sebab selalu singgah dan komen di blog CP

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 08:46 ×

masih ada nama anum
hehe

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 09:18 ×

tahniah kepada yg tersenarai..macam kenal je smua ni..hehehe..

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 09:48 ×

semoga terus menghasilkan karya yang terbaikk...singgah sini salam oktober..hihi

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 09:48 ×

semoga terus menghasilkan karya yang terbaikk...singgah sini salam oktober..hihi

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 11:11 ×

tahniah buat semua...rajin diorg bw n drop komen kan..

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 11:29 ×

nama saya ada lagi. weeee~

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 12:29 ×

mereka semua kaki komn ni terbaik

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 16:40 ×

Mekaseh jugak kak ros sebab selalu sudi singgah blog sy ;)

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 20:22 ×

tahniah pade yang tersenarai...

Balas
avatar
admin
1 October 2014 at 22:58 ×

Tahniah kpd mereka yg tersenarai.. =D

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 20:18 ×

Thanks sudi terjah blog akak jugak

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 20:18 ×

Thanks sudi terjah blog akak jugak

Balas
avatar
admin
8 October 2014 at 20:22 ×

Thanks sudi singgah blog akak n tglkan komen jugak

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment