PERTEMUAN TAK TERDUGA - INILAH REALITI

Saturday, 18 October 2014

PERTEMUAN TAK TERDUGA


Selamat pagi... Bertemu di pagi Sabtu. Errr dah nak masuk tengahari ni. hihi. Last updated hari Isnin. waahhh busy la konon kan. Bukan ape, minggu ni terlibat dengan urusan temuduga, tu yang tak sempat nak layan blog.. Terima kasih buat semua yang sudi singgah.. Banyak juga yang berlaku dalam seminggu ni selain urusan temuduga. Antaranya, berpeluang jumpa housemate lama masa duduk kat Kl dulu. Aduhhh touching tau! Hampir dua tahun tak jumpa! Semua dah berubah. Alhamdulillah masih ada jodoh untuk bertemu mereka! Thank you Kak Syal sudi ambil Ros bawak jumpa Kak Ena dan puterinya yang comel :)

P/s: memori lama tetap segar diingatan ini. 


10 comments:

  1. wah ros ada interview yer? semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. Berjumpa dengan kawan lama merupakan antara nikmat besar yang yang Allah pinjamkan buat kita. kan?

    ReplyDelete
  3. Mesti banyak catching up nak buat kan :)

    ReplyDelete
  4. Teringat housemates lama ketika di Pahang dulu...apa khabar agaknya mereka?

    ReplyDelete
  5. Teringat housemates lama ketika di Pahang dulu...apa khabar agaknya mereka?

    ReplyDelete
  6. Wah best la jumpa kawan lama. Macam mana boleh jumpa balik?

    ReplyDelete
  7. best sangat-sangat jumpa kawan lama kan :D saya pun baru jmpa kawan lama semalam.

    best friend memang dah lama kenal dengan dia. x sangka boleh terjumpa juga semalam. hahaa

    ReplyDelete
  8. jumpa sahabat lama tu yg best tu

    ReplyDelete
  9. Bestnya bila mengimbau memori lama.
    Intebiu ok ke? Berjalan lancar?

    ReplyDelete