PERTEMUAN TAK TERDUGA


Selamat pagi... Bertemu di pagi Sabtu. Errr dah nak masuk tengahari ni. hihi. Last updated hari Isnin. waahhh busy la konon kan. Bukan ape, minggu ni terlibat dengan urusan temuduga, tu yang tak sempat nak layan blog.. Terima kasih buat semua yang sudi singgah.. Banyak juga yang berlaku dalam seminggu ni selain urusan temuduga. Antaranya, berpeluang jumpa housemate lama masa duduk kat Kl dulu. Aduhhh touching tau! Hampir dua tahun tak jumpa! Semua dah berubah. Alhamdulillah masih ada jodoh untuk bertemu mereka! Thank you Kak Syal sudi ambil Ros bawak jumpa Kak Ena dan puterinya yang comel :)

P/s: memori lama tetap segar diingatan ini. 


Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
18 October 2014 at 11:54 ×

wah ros ada interview yer? semoga berjaya...

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 13:43 ×

Berjumpa dengan kawan lama merupakan antara nikmat besar yang yang Allah pinjamkan buat kita. kan?

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 15:42 ×

Mesti banyak catching up nak buat kan :)

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 16:29 ×

Teringat housemates lama ketika di Pahang dulu...apa khabar agaknya mereka?

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 16:30 ×

Teringat housemates lama ketika di Pahang dulu...apa khabar agaknya mereka?

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 23:08 ×

Wah best la jumpa kawan lama. Macam mana boleh jumpa balik?

Balas
avatar
admin
19 October 2014 at 18:24 ×

best sangat-sangat jumpa kawan lama kan :D saya pun baru jmpa kawan lama semalam.

best friend memang dah lama kenal dengan dia. x sangka boleh terjumpa juga semalam. hahaa

Balas
avatar
admin
19 October 2014 at 19:01 ×

jumpa sahabat lama tu yg best tu

Balas
avatar
admin
23 October 2014 at 13:50 ×

Bestnya bila mengimbau memori lama.
Intebiu ok ke? Berjalan lancar?

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment