SIARAN LANGSUNG KEDAH LAWAN KELANTAN PIALA MALAYSIA 2014 - INILAH REALITI

Thursday, 9 October 2014

SIARAN LANGSUNG KEDAH LAWAN KELANTAN PIALA MALAYSIA 2014




Entry sekadar reminder buat diri sendiri. hihi.. Tak sabar nak tengok esok malam. Penentuan untuk ke peringkat separuh akhir. Kedah lawan Kelantan. Ni perlawanan suku akhir kedua. Minggu lepas perlawan pertama, Kedah tewas 3-1. Takpe, esok malamlah penentuan dia.. Main betul-betul tau pasukan Kedah. hihihi. Tetap bersama Kedah! 


11 comments:

  1. alamak, nak sokong mana lak ni... Kedah arwah abah, Kelantan ummi. hmmm......

    ReplyDelete
  2. hehheeh same2 lah kite nengok ye kak ros

    ReplyDelete
  3. Ingatkan Ros penyokong Kelantan...apa pun good luck untuk kedua-dua pasukan yer...

    ReplyDelete
  4. bahahaha CT langsung tak pernah mengikuti.. :P

    ReplyDelete
  5. wow ~~ tertarik dengan konsep kedai ni.. kan best kalau ada kt Penang.. nak jugak bagi kaki ni tgl foot step kat situ...

    ReplyDelete
  6. Kelip mata...kelip mata lagi,..cuba nak cerna info bola...hehehe

    ReplyDelete
  7. tak tgk pon malam tu.
    abg sepupu siap ke kelantan lagi nengok

    ReplyDelete