SIARAN LANGSUNG KEDAH LAWAN KELANTAN PIALA MALAYSIA 2014




Entry sekadar reminder buat diri sendiri. hihi.. Tak sabar nak tengok esok malam. Penentuan untuk ke peringkat separuh akhir. Kedah lawan Kelantan. Ni perlawanan suku akhir kedua. Minggu lepas perlawan pertama, Kedah tewas 3-1. Takpe, esok malamlah penentuan dia.. Main betul-betul tau pasukan Kedah. hihihi. Tetap bersama Kedah! 


Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
9 October 2014 at 15:32 ×

alamak, nak sokong mana lak ni... Kedah arwah abah, Kelantan ummi. hmmm......

Balas
avatar
admin
9 October 2014 at 15:38 ×

hehheeh same2 lah kite nengok ye kak ros

Balas
avatar
admin
9 October 2014 at 17:44 ×

Ingatkan Ros penyokong Kelantan...apa pun good luck untuk kedua-dua pasukan yer...

Balas
avatar
admin
10 October 2014 at 00:24 ×

bahahaha CT langsung tak pernah mengikuti.. :P

Balas
avatar
admin
10 October 2014 at 08:03 ×

wow ~~ tertarik dengan konsep kedai ni.. kan best kalau ada kt Penang.. nak jugak bagi kaki ni tgl foot step kat situ...

Balas
avatar
admin
10 October 2014 at 15:49 ×

alaaa tak layan bola..hehe

Balas
avatar
admin
12 October 2014 at 10:19 ×

mesti sokong KEDAH kan heee

Balas
avatar
admin
14 October 2014 at 02:36 ×

Kelip mata...kelip mata lagi,..cuba nak cerna info bola...hehehe

Balas
avatar
admin
17 October 2014 at 16:32 ×

tak tgk pon malam tu.
abg sepupu siap ke kelantan lagi nengok

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment