TAHNIAH SYAKILLA RAIH EMAS KELIMA BUAT MALAYSIA!


Alhamdulillah, atlet karate wanita kita berjaya meraih pingat emas kelima buat Malaysia pada Final Karate Wanita kategori 61kg. Tadi masa dok tengok, berdebar-debar je.  4 minit perlawanan rasa macam lama je. Hihi.. Syakilla menang 10-2 dengan atlet dari Uzbezkitan. Touching jap masa Syakilla diumumkan sebagai pemenang.. Tahniah yer :)

P/s: Kalaulah pingat emas dari acara wushu kita tak ditarik balik, ini emas keenam buat negara kita. Namun, apakan daya. Nasi dah jadi bubur :(


Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
3 October 2014 at 13:48 ×

wah, akak ni memang peminat sukan erk? saya ni memang lemah sikit kalau cter pasal sukan. kalau cter dnegan adik saya, ye.

semua sukan kalau boleh dia nak join.

Balas
avatar
admin
lia
3 October 2014 at 14:20 ×

bergenang air mata masa lagu Negaraku d mainkan td tau...

Balas
avatar
admin
4 October 2014 at 17:55 ×

10-2??
Kagumnyaaa...
Tahniah :)

Balas
avatar
admin
5 October 2014 at 14:30 ×

Tahniah! Ko nangis ke ieja?

Balas
avatar
admin
6 October 2014 at 08:48 ×

org klang tu..hehe.. tahniah la.. sya suka tgk live game tp benci la kat tv smua tumpu kat target game ja..apantahsayamerapu

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment