TAHNIAH SYAKILLA RAIH EMAS KELIMA BUAT MALAYSIA! - INILAH REALITI

Friday, 3 October 2014

TAHNIAH SYAKILLA RAIH EMAS KELIMA BUAT MALAYSIA!


Alhamdulillah, atlet karate wanita kita berjaya meraih pingat emas kelima buat Malaysia pada Final Karate Wanita kategori 61kg. Tadi masa dok tengok, berdebar-debar je.  4 minit perlawanan rasa macam lama je. Hihi.. Syakilla menang 10-2 dengan atlet dari Uzbezkitan. Touching jap masa Syakilla diumumkan sebagai pemenang.. Tahniah yer :)

P/s: Kalaulah pingat emas dari acara wushu kita tak ditarik balik, ini emas keenam buat negara kita. Namun, apakan daya. Nasi dah jadi bubur :(


7 comments:

  1. wah, akak ni memang peminat sukan erk? saya ni memang lemah sikit kalau cter pasal sukan. kalau cter dnegan adik saya, ye.

    semua sukan kalau boleh dia nak join.

    ReplyDelete
  2. bergenang air mata masa lagu Negaraku d mainkan td tau...

    ReplyDelete
  3. org klang tu..hehe.. tahniah la.. sya suka tgk live game tp benci la kat tv smua tumpu kat target game ja..apantahsayamerapu

    ReplyDelete