TAHNIAH SYAKILLA RAIH EMAS KELIMA BUAT MALAYSIA!

October 03, 2014


Alhamdulillah, atlet karate wanita kita berjaya meraih pingat emas kelima buat Malaysia pada Final Karate Wanita kategori 61kg. Tadi masa dok tengok, berdebar-debar je.  4 minit perlawanan rasa macam lama je. Hihi.. Syakilla menang 10-2 dengan atlet dari Uzbezkitan. Touching jap masa Syakilla diumumkan sebagai pemenang.. Tahniah yer :)

P/s: Kalaulah pingat emas dari acara wushu kita tak ditarik balik, ini emas keenam buat negara kita. Namun, apakan daya. Nasi dah jadi bubur :(


You Might Also Like

7 comments

  1. wah, akak ni memang peminat sukan erk? saya ni memang lemah sikit kalau cter pasal sukan. kalau cter dnegan adik saya, ye.

    semua sukan kalau boleh dia nak join.

    ReplyDelete
  2. bergenang air mata masa lagu Negaraku d mainkan td tau...

    ReplyDelete
  3. org klang tu..hehe.. tahniah la.. sya suka tgk live game tp benci la kat tv smua tumpu kat target game ja..apantahsayamerapu

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS