BILA PUTERI BALQIS MENANG PELAKON WANITA (DRAMA) TERBAIK ...


Ramai yang mencari tentang drama Balqis bila adik Puteri Balqis dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik (drama) di Anugerah Skrin 2014 malam tadi. So, ramai jugak yang terjumpa blog saya ni :) Heee terima kasih ...

Tengoklah kat bawah ni :




Saya ambil dari Blog Stats dan akaun Nuffnang :)

Kalau nak tahu tentang drama Balqis, bolehlah singgh baca :

DRAMA BALQIS

Tapi, gambar kat entry tu dah takde..:(


Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
8 November 2014 at 10:41 ×

hebat betul balqis.. menang award tuuu

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:01 ×

mencanak naik pageview nya hihih

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:07 ×

saya tak tengok pun ASK semalam,malas betul nak layan..ahahah..btw tahniah utk semua,harap nanti dah femes amous jangan lupa diri.

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:51 ×

Ayu mmg suke ng lakonan adik balqis ni kak.. mmg menjadi sgt...

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 22:32 ×

comel kan balqis.. berlakon pun superb.. tp satu je cikna xfaham.. knp kategori wanita? hihih..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 06:50 ×

Si Cilik Balqis dah trending :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 14:14 ×

@Jari Manis Alhamdulillah, meningkat :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 14:14 ×

@nana lienatak tengok betul-betul. asyik main remote je, tukar channel. hihi

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 14:15 ×

@hidayu ayumieiya, kak Ros pun suka. kalau watak sedih tu, aduhai, luluh hati ni.

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 14:16 ×

@Chic Nahihi. sebab dia pelakon utama cerita tu rasanya..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 14:16 ×

@Farrah MFyup, nama semakin meningkat naik kerana bakat lakonan dia kan :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 14:50 ×

sedih cite ni lps mak dia mati.

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:16 ×

Suka sangat si cilik tu berlakon.

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 17:09 ×

dia kalau berlakon memang kaw-kaw punye. sampai meleleh2 hingusnyer tu.. tak leh blah betul.. memang patut menang pun.. ^_^

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 11:09 ×

saya sukaaaaaaaaaaaaaa sangat dia berlakon. compare dengan mia tu... Balqis kalau menangis, alahai, saya pun nak nangis sama

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:21 ×

wah confirm UV naik kan..hihi tahniah

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment