BILA PUTERI BALQIS MENANG PELAKON WANITA (DRAMA) TERBAIK ... - INILAH REALITI

Saturday, 8 November 2014

BILA PUTERI BALQIS MENANG PELAKON WANITA (DRAMA) TERBAIK ...


Ramai yang mencari tentang drama Balqis bila adik Puteri Balqis dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik (drama) di Anugerah Skrin 2014 malam tadi. So, ramai jugak yang terjumpa blog saya ni :) Heee terima kasih ...

Tengoklah kat bawah ni :




Saya ambil dari Blog Stats dan akaun Nuffnang :)

Kalau nak tahu tentang drama Balqis, bolehlah singgh baca :

DRAMA BALQIS

Tapi, gambar kat entry tu dah takde..:(


19 comments:

  1. hebat betul balqis.. menang award tuuu

    ReplyDelete
  2. mencanak naik pageview nya hihih

    ReplyDelete
  3. saya tak tengok pun ASK semalam,malas betul nak layan..ahahah..btw tahniah utk semua,harap nanti dah femes amous jangan lupa diri.

    ReplyDelete
  4. Ayu mmg suke ng lakonan adik balqis ni kak.. mmg menjadi sgt...

    ReplyDelete
  5. comel kan balqis.. berlakon pun superb.. tp satu je cikna xfaham.. knp kategori wanita? hihih..

    ReplyDelete
  6. Si Cilik Balqis dah trending :)

    ReplyDelete
  7. @nana lienatak tengok betul-betul. asyik main remote je, tukar channel. hihi

    ReplyDelete
  8. @hidayu ayumieiya, kak Ros pun suka. kalau watak sedih tu, aduhai, luluh hati ni.

    ReplyDelete
  9. @Chic Nahihi. sebab dia pelakon utama cerita tu rasanya..

    ReplyDelete
  10. @Farrah MFyup, nama semakin meningkat naik kerana bakat lakonan dia kan :)

    ReplyDelete
  11. dia kalau berlakon memang kaw-kaw punye. sampai meleleh2 hingusnyer tu.. tak leh blah betul.. memang patut menang pun.. ^_^

    ReplyDelete
  12. saya sukaaaaaaaaaaaaaa sangat dia berlakon. compare dengan mia tu... Balqis kalau menangis, alahai, saya pun nak nangis sama

    ReplyDelete
  13. wah confirm UV naik kan..hihi tahniah

    ReplyDelete