HAMPIR DI TEMURAMAH WARTAWAN MAJALAH iSIHAT (UTUSAN)


Cerita bulan lepas ni. hihi.. 
Pada 9.10.2014, saya dapat email dari seorang wartawan wanita dari majalah iSIHAT(UTUSAN). So, kitorang meneruskan perbualan di wassap je.. Beliau cakap, ada terbaca entry saya berkenaan DEMAM DENGGI.. So, beliau nak tahu lebih lanjut mengenai salah satu petua tu, iaitu Khasiat Daun Betik untuk pesakit denggi... Dalam entry TIPS DEMAM DENGGI saya buat tu, saya ada cerita pengalaman suami saya yang terkena denggi kan.. So, beliau nak temuramah saya dan suami sekali.. So, beliau tanya saya kat mana.. Saya bagitahu je saya di JB dan suami di Batu Pahat,, Lepas tu, wartawan tu cakap, beliau ingat saya di KL je.. Tu yang nak temuramah saya... Bila dapat tahu saya di Johor, macam jauh pulak, takut bos beliau tak benarkan.. Keesokkannya, beliau wassap saya semula.. Mohon maaf sebab tak jadi nak temuramah, jauhkan.. Tak apa, apakan daya jarak memisahkan. Hahahha.... Itu je lah ceritanya.. Saya sempat tanya, dari mana beliau tahu entry saya tu?.. Beliau cakap, google je "Minum daun betik boleh jadi penawar denggi", then jumpa blog saya.. hihi.. Terima kasih sudi singgah blog saya dan offer saya, walau tak jadi,. hihihi..

Jemput baca entry berkenaan Demam Denggi ni  yer :
Semoga membantu !

Kita hanya berusaha, Allah jualah yang menyembuhkan...


Previous
Next Post »

27 comments

Click here for comments
6 November 2014 at 16:26 ×

JOM JOIN SEGMEN SY

http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-redbellas-dream.html

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 16:30 ×

nak singgah pasal demam denggi la

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 16:36 ×

Inshaa Allah ada rezeki lain kan, kelebihan pos entry petua2 ni..mmg baguih...hehe

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 16:36 ×

ni fes time dengar minum air daun betik ni..selal lecturer ckp minum sup ketam~

dengar-dengar 2015 ada vaksin denggi baru keluar, tapi better amalkan petua macam ni..vaksin baru ni mesti mahal yang amat!

jemput singgah segmen kami : http://afifahaddnan.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-afifahaddnan.html

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 16:37 ×

inshaAllah.. lepas ni pasti ada rezeki untuk ros.. hampir dah tu..

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 16:42 ×

salam ros...lama x datang singgah sini..x pa..x da rezeki..apapun entry tu mmg boleh membantu ramai org utk dapat tips kan..

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 16:53 ×

itu bgusnya berblogging ni kan... =)

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 21:40 ×

hehee kalau kat KL dah lama berpeluang kena interview kan... takpe skurang2nya ada google search di situ

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 22:15 ×

Waa
Bagus ni.. klo ade sesiapa kna dmm denggi leh cba cara ni.

2thn lps pnh gak wartawan isihat nk interview psl sakit lya.. tp msa tu lya x reply email.. kbtulan lya x sht msa tu..

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 22:51 ×

alamak, kalau x dah boleh masuk kan... hehe. xpelah, xde rezeki. maybe satu hari nnti ^^,

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 20:24 ×

Wahhhhh kalu tak fames la akk kan... xd rezeki palk..
insyallah nnt mesti ade lagi tu

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 06:24 ×

looorh hahaha technology kan canggih skarang. ayah CT masuk majalah untuk ruangan cecikgu la untuk SPM buat interview thru tepon and email saja. and it was like four to five years ago.. and gmbr hntr aje gmbr yg kita nak.. tngk2 article kuar cem real jumpa depan depan..

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:12 ×

perkongsian yg baik menjadi rujukan..nasib baik jauh kan,,kalau x mesti gambar ros dan suami terpampang di dalama majah tu..baru glemer hihhi

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:12 ×

saya suka baca majalah tu..mmg terbaik! hehe.. blog akak ada banyak info .tak apa la kak tak ada rezeki pun,insyaaAllah satu hari nanti boleh ja..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:01 ×

lain kali boleh cuba lagi kak ros :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:23 ×

Wowww..bestnya.
Tapi, jauh pulak.
Kalau x, dah masuk mag tau:)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:49 ×

@ziezah.comhihi.. takpe, mungkin di lain masa kan.

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:50 ×

@LYAfrinaoh yeke Kak .. so, tak diinterview jugak la ek?

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:51 ×

@CT Humairahtu la, dia tak nak, nak buat macam mana kan.. pengurusan dia nak yang sekitar KL je :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:52 ×

@nana lienaowh ada beli jugak lah ek majalah tu.. kak Ros ni jarang beli majalah..

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:30 ×

bukan rezeki tapi kira oklah entry blog jadi carian org

Balas
avatar
admin
31 August 2016 at 21:35 ×

Bukan rezeki rose..mana tau esok2 dapat offer lain ke

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment