KUNYAH KEREPEK PISANG - INILAH REALITI

Friday, 7 November 2014

KUNYAH KEREPEK PISANG



Layan Sembang Teh Tarik bersama Johan sambil mengunyah kerepek pisang. Laju je masuk mulut.. Duduk-duduk sambil tungguh kain yang dibasuh. hihi.. 

Dapat bersantai-santai di hari Jumaat. Oh bahagia!hahaha..

p/s : Beli kerepek pisang ni kat office semalam. Sebungkus RM2.. 


37 comments:

  1. Yelah hari ini Ros tak kerja, bolehlah berkerepek sambil menonton. Kakak kerja..

    ReplyDelete
  2. saya pun suka kerepek pisang. tapi kadang2 jenuh nak mengunyah. hahahaha..

    ReplyDelete
  3. layan sembang teh tarik bersma johan tu memang lawak giler...konfem tak sedar habis sebungkus kerepek...

    ReplyDelete
  4. murah 2 rgt ada lagi org jual..hihi

    ReplyDelete
  5. sedap tu kepek pisang tanduk.... mmg mkn tak hengat

    ReplyDelete
  6. Kerepek pisang yang sedap...:-)
    Semoga segera sampai hajat...:-)

    ReplyDelete
  7. rm 2 jer . blh rembat 5 bungkus tu ...

    ReplyDelete
  8. Sejak ngandung ni kak ros ayu gile btl ng kerepek pisang ni tau... xtau la knp padahal sblm ni xmkn pon kepek pisang...

    ReplyDelete
  9. mmg sedap..peberet sy..even anak sy afia yg kecik gigi tak byk lagi tu pun suka

    ReplyDelete
  10. Selamat menjamu selera.. sdp mkn ptg2 ngn air tea kosong..

    ReplyDelete
  11. Kdg2 sllu dpt pmbuat yg xreti buat..xsdp lgsg..huhu

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  12. hihihi amboi layan sungguh hihi..
    tak pernah tengok rancangan tu.. eh rancangan ke ? kat rumah tv da stahun tak bukak..

    ReplyDelete
  13. sambil tgk tv mmg xsedar habis 1 bungkus..hehe

    ReplyDelete
  14. Ada lagi tak ni, Ros? Akak datang nak tumpang kunyah sama :)

    ReplyDelete
  15. sis JM mmg ska kerepek pisang..sekali hadap je leh habis sorang :-)

    ReplyDelete
  16. sedapnya kak ros. harga pun ok gak tu. dpt bnyk :)

    ReplyDelete
  17. Maunya x boleh berenti.kalau dah start kunyah ni.

    ReplyDelete
  18. @Nurzakiah Hanummeamng sedap. asyik je mengunyah. hahha

    ReplyDelete
  19. @Amy JKak Ros lagi suka kerepek pisang yang panjang-panjang tu sebenarnya.. tapi takde jual pulak masa tu. beli je yang bulat ni..

    ReplyDelete
  20. @Permatabiruyup. Ros pun terkejut bila akak tu kata RM2..

    ReplyDelete
  21. @Jazz Loverkat sini jarang jumpa yang ada pedas-pedas tu.. yang tu memang sedap...

    ReplyDelete
  22. @norhidana miswantak sedar habis sebungkus. bahaya .. hihi

    ReplyDelete
  23. @Vee Sandiye RM2.. beli satu je. hihi.. tak tahu kenapa tak beli lebih..

    ReplyDelete
  24. @hidayu ayumieyeke.. tu la, selera ibu mengandung ni. dulu tak suka, sekarang Ayu suka :)

    ReplyDelete
  25. @CT Humairaheh yeke.. tak tengok tv setahun?.. lama tu.. tahniah berjaya mengawal diri dari bukak tv:)

    ReplyDelete
  26. @junainah mohamedorang sebelah pun dengar kita dok mengunyah. hihi

    ReplyDelete
  27. @ziezah.combetul JIjah.. ishh Ros tak leh amal selalu. hihi

    ReplyDelete
  28. @Jari Manissamalah dengan Ros. lagi suka pisang dari kerepek ubi..

    ReplyDelete
  29. MV baru jer jual kerepek pisang this week kat ofis tlg mak jual..sebungkus RM1,,,hihi

    ReplyDelete