KUNYAH KEREPEK PISANG



Layan Sembang Teh Tarik bersama Johan sambil mengunyah kerepek pisang. Laju je masuk mulut.. Duduk-duduk sambil tungguh kain yang dibasuh. hihi.. 

Dapat bersantai-santai di hari Jumaat. Oh bahagia!hahaha..

p/s : Beli kerepek pisang ni kat office semalam. Sebungkus RM2.. 


Previous
Next Post »

37 comments

Click here for comments
7 November 2014 at 11:11 ×

Yelah hari ini Ros tak kerja, bolehlah berkerepek sambil menonton. Kakak kerja..

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 12:25 ×

selamat tengahari rose..

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 12:27 ×

saya pun suka kerepek pisang. tapi kadang2 jenuh nak mengunyah. hahahaha..

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 13:48 ×

layan sembang teh tarik bersma johan tu memang lawak giler...konfem tak sedar habis sebungkus kerepek...

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 15:21 ×

murah 2 rgt ada lagi org jual..hihi

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 15:35 ×

Saya pun suka. Lagi2 yang ada pedas2 tu. Angel Love Soldier

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 16:09 ×

sedap tu kepek pisang tanduk.... mmg mkn tak hengat

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 17:00 ×

Kerepek pisang yang sedap...:-)
Semoga segera sampai hajat...:-)

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 17:38 ×

rm 2 jer . blh rembat 5 bungkus tu ...

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 20:21 ×

Sejak ngandung ni kak ros ayu gile btl ng kerepek pisang ni tau... xtau la knp padahal sblm ni xmkn pon kepek pisang...

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 21:50 ×

mmg sedap..peberet sy..even anak sy afia yg kecik gigi tak byk lagi tu pun suka

Balas
avatar
admin
7 November 2014 at 22:38 ×

Selamat menjamu selera.. sdp mkn ptg2 ngn air tea kosong..

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 03:30 ×

Kdg2 sllu dpt pmbuat yg xreti buat..xsdp lgsg..huhu

Belog Miss Balqis

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 06:19 ×

hihihi amboi layan sungguh hihi..
tak pernah tengok rancangan tu.. eh rancangan ke ? kat rumah tv da stahun tak bukak..

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 09:29 ×

sambil tgk tv mmg xsedar habis 1 bungkus..hehe

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 09:59 ×

Ada lagi tak ni, Ros? Akak datang nak tumpang kunyah sama :)

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:03 ×

sis JM mmg ska kerepek pisang..sekali hadap je leh habis sorang :-)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 14:56 ×

sedapnya kak ros. harga pun ok gak tu. dpt bnyk :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:19 ×

Maunya x boleh berenti.kalau dah start kunyah ni.

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:23 ×

@Nurzakiah Hanummeamng sedap. asyik je mengunyah. hahha

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:23 ×

@Ct Noraishahselamat petang kak Aishah :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:24 ×

@Amy JKak Ros lagi suka kerepek pisang yang panjang-panjang tu sebenarnya.. tapi takde jual pulak masa tu. beli je yang bulat ni..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:24 ×

@Permatabiruyup. Ros pun terkejut bila akak tu kata RM2..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:24 ×

@Jazz Loverkat sini jarang jumpa yang ada pedas-pedas tu.. yang tu memang sedap...

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:25 ×

@norhidana miswantak sedar habis sebungkus. bahaya .. hihi

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:25 ×

@Vee Sandiye RM2.. beli satu je. hihi.. tak tahu kenapa tak beli lebih..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:26 ×

@hidayu ayumieyeke.. tu la, selera ibu mengandung ni. dulu tak suka, sekarang Ayu suka :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:26 ×

@CT Humairaheh yeke.. tak tengok tv setahun?.. lama tu.. tahniah berjaya mengawal diri dari bukak tv:)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:35 ×

@junainah mohamedorang sebelah pun dengar kita dok mengunyah. hihi

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:36 ×

@ziezah.combetul JIjah.. ishh Ros tak leh amal selalu. hihi

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:36 ×

@Jari Manissamalah dengan Ros. lagi suka pisang dari kerepek ubi..

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:25 ×

MV baru jer jual kerepek pisang this week kat ofis tlg mak jual..sebungkus RM1,,,hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment